Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok az okostelefonok...

Mit gondoltok az okostelefonokról?

Figyelt kérdés

Régebben mikor "bevezették" kevés embernek volt, ma már azt látom, hogy kortól függetlenül az emberek nagy részének van egy vagy akár több okostelefonja.

Én őszintén megmondom, még nem rendelkezem okostelefonnal, eddig úgy voltam vele, hogy jó az "alaptelefon" is, de úgy gondolom, hogy ha már ennyi embernek van, akkor tényleg jó lehet, és megéri váltani.

Szóval jövő hónapban beszerzek én is egyet. A választásom !eddig! az Iphone 4-re esett.

Nem, nem azért mert Apple hanem azért mert a telefonok közül, az Iphone az ami igazán tetszik. Egyszerű de mégis szép dizájn.

Érdekelne, hogy Ti mit gondoltok az okostelefonkról illetve az Apple telefonkészülékekről.

2014. jún. 18. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Az IPhone-ok eléggé túl vannak árazva, az android szerintem jobban megéri.
2014. jún. 18. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem hiányzott, amíg nem volt, de amióta van, azóta jó, hogy lehet vele emailezni. Javasolni én is az androidos telefonokat javaslom, mert az ájfón nem csak túlárazott, de utána még az appokért is legombolnak rólad egy rakás pénzt, és alapvető funkciókról van szó. Androidon a legtöbb app ingyenes.
2014. jún. 18. 11:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy Sony Xperia SP-vel jobban járnék?
2014. jún. 18. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem pont az van, és nagyon jó.
2014. jún. 18. 15:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan az adott típust nem ismerem, de évek óta Sony (Ericcson) telefonokat használok, és abszolút elégedett vagyok vele, illetve a szoftveres támogatás is kiváló, pl. a PC Companion segítségével újra tudod telepíteni a teljesen hazavágott (szoftveresen) telefont is.
2014. jún. 18. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megszületett a döntés (Sony Xperia SP).
2014. jún. 18. 15:16
 7/10 anonim válasza:
jol valasztottal . nekem is az van , es nagyon bejott!!
2014. jún. 19. 06:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Jó döntés!

használd egészséggel, és legyen sok örömöd..

2014. jún. 19. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Hogyne, vegyél egy Androidosat, és egyből elmegy a kedved az okostelefonoktól... akad, fagy, egy katasztrófa az egész optimalizálatlan operációs rendszer.

Igen, drága az iPhone, de nézz körül, a többség kezd rájönni, hogy ez az egyetlen ami normálisan használható (hosszabb távon).

Ahogy írod, egyszerű, szép design, mind az iOS, mind az egész iPhone...

Ha jót akarsz, iPhonet vegyél.

Pontozzatok le, nem érdekel, én legalább próbáltam segíteni, hogy normális telefont vegyen a kérdező...:D

2014. jún. 19. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Az még hagyján! De az okostelefonok mit gondolnak rólunk?
2014. jún. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!