Mit gondoltok az okostelefonokról?
Régebben mikor "bevezették" kevés embernek volt, ma már azt látom, hogy kortól függetlenül az emberek nagy részének van egy vagy akár több okostelefonja.
Én őszintén megmondom, még nem rendelkezem okostelefonnal, eddig úgy voltam vele, hogy jó az "alaptelefon" is, de úgy gondolom, hogy ha már ennyi embernek van, akkor tényleg jó lehet, és megéri váltani.
Szóval jövő hónapban beszerzek én is egyet. A választásom !eddig! az Iphone 4-re esett.
Nem, nem azért mert Apple hanem azért mert a telefonok közül, az Iphone az ami igazán tetszik. Egyszerű de mégis szép dizájn.
Érdekelne, hogy Ti mit gondoltok az okostelefonkról illetve az Apple telefonkészülékekről.
Jó döntés!
használd egészséggel, és legyen sok örömöd..
Hogyne, vegyél egy Androidosat, és egyből elmegy a kedved az okostelefonoktól... akad, fagy, egy katasztrófa az egész optimalizálatlan operációs rendszer.
Igen, drága az iPhone, de nézz körül, a többség kezd rájönni, hogy ez az egyetlen ami normálisan használható (hosszabb távon).
Ahogy írod, egyszerű, szép design, mind az iOS, mind az egész iPhone...
Ha jót akarsz, iPhonet vegyél.
Pontozzatok le, nem érdekel, én legalább próbáltam segíteni, hogy normális telefont vegyen a kérdező...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!