Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CoolerMaster T4. Beszereltem,...

CoolerMaster T4. Beszereltem, de 80-90fokos a proci játék közben. Mi a baj?

Figyelt kérdés

AM3-as alaplapra téve , simán ráment nem kellett külön szerelni az alaplapra semmit se.

a ház nyitott ezzel nincs probléma. a ventilátort ha beállítom full sebességre akkor is csak pár fokkal lesz kevesebb 80foktól

2014. jún. 17. 18:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kend be vékonyan a procit meg a hűtőbordát valami lemosható festékanyaggal, és tegyél közéjük fehér papírlapot. (De ne kapcsold be így a gépet!) Abból, hogy milyen lenyomatot hagy, lehet következtetni arra, hogy van-e közte légrés, passzol-e tényleg rendesen.
2014. jún. 17. 19:38
 12/16 A kérdező kommentje:

benyúlok a hűtő alá hozzá tudok érni a proci széléhez de hideg, egyáltalán nem meleg miközben megy a prime és elvileg 80 fokos a procim

CPU ID Hardware monitorral. de nem mutatja külön a magokat csak egyben

2014. jún. 17. 20:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Aida 64-el mérem most

Prime 95 teszt

CPU: 43 C°

1.mag: 30C°

2.mag: 30C°

3.mag: 30C°

4.mag: 30C°

most akkor melyik a valós érték? WTF?????????????

2014. jún. 17. 20:17
 14/16 A kérdező kommentje:

ha nem csinálok semmit se a gépen akkor meg 0 fokokat ír a magokra.

a CPU-ra meg 13C°

2014. jún. 17. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Hibás hőszenzorra utal. A gyári hűtővel nem csinálja ezt? Ha nem, akkor a csatlakozót dughattad rá rosszul, ami esetleg meghülyíti az alaplapot, és az eltorzítja a szenzor által szolgáltatott adatot. De ilyenről még nem nagyon hallottam...
2014. jún. 17. 20:24
 16/16 A kérdező kommentje:

jó én már leszarom, használom így, a lényeg hogy már nem zúg mint a traktor játék alatt... ha besül a procim akkor így jártam... már nem szenvedek vele, egész délután ráment...

ezt a hőszenzoros szarságot meg lehet javítani (ha egyáltalán az a baja) egy BIOS update-val?

2014. jún. 17. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!