Feltettem a procimra egy CoolerMaster T4 hűtőt és nem tudom megmérni a CPU hőmérsékletét. MIÉRT?
Se az Everest Se a CPU Temp neveztű program nem látja nem tudom megvizsgálni hogy milyen hőfokon tartja a cpu-t az új hűtőm.
eddig a gyári kicsike hűtő volt rajta.
AMD X4 760k
nincs húzva (de lesz)
lehet rosszul raktad rá.
Nekem is ilyen hűtőm van, FX4130-at hűt, ami 4.4ghz-n megy.
Sehogy nem ment még 55 fok fölé, bár egy jól szellőző házban van, de a te értékeid nincsenek rendben, ennél sokkal jobban le kellene, hogy hűtse
Egy AM3as alaplapom van elvileg nem kell mást rászerelni csak rácsukni a billenőt és rajtamarad.
újrapasztáztam is már mindenhogy kipróbáltam de egyszerűen Battlefield 3ban még 87fokra is felment
a ház az nyitott nem az a baj. nemtudom mi lehet vannak még alkatrészek hozzá, de azokat mivel am3as alaplap van nem kell beszerelni
a hűtőm lefelé néz és rendesen pörög, tudom állítani is.
hát biztos, hogy nem AM3-as alaplapod van, mert a proci amit írtál az FM2-es
Valamit pedig biztos rosszul rögzítettél, mert ennyire nem szabad melegednie ezzel a hűtővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!