Miért írja ki néha a gépem hogy kevés a szabad memória?
Windows 7 32 bites van rajta!
adatok: E7300 cpu. 2gb ddr2 800mhz ram. 80 Gb hdd.alaplap: Intel DG31PR.
Valaki valami megoldás??
A kérdésre válaszolva: Mert kevés a szabad memória
Megoldás: szabadíts fel memóriát
Magad is ellenőrizheted mennyit eszik épp a gép:
Ctrl+Shift+Esc -> Teljesítmény
Nyugodj meg annak annyinak kell lenni-e ha te vagy a rendszer így állítja be.
A lapozófájl arra jó hogy ha kezdene kifogyni a számítógép az erőforrásaiból akkor ideiglenesen oda raktározza az adatokat, de közben ezen adatokat fel fogja írni a HDDre.
Ha szeretnéd hogy több legyen (de ennek nem kell többnek lennie, mert nekem 8GB lapozófájlom van de talán 150MBot használ) akkor kövesd ezt az útvonalat.
Bemész a start menübe, ott számítógép, jobb katt---->Tulajdonságok--->Speciális rendszerbeállítások--->a Speciális fülbe bemész--->Teljesítménynél Beállítások--->ismét Speciális fül--->Virtuális memória 1024 MB---> melette a módosítás gomb--->Rányomsz a kivánt meghajtóra és bepöttyözöd azt hogy Autómatikusan beállított méret.Ilyenkor a rendszer eldönti mennyi Lapozófájlt tud létrehozni.
Pl.: nekem van 4GB memóriám a gépben meg egy 200 GBos vinyóm, abból nekem 20 GBnyi szabad területem.A rendszerem úgy ítélte meg hogy összesen 8089 MB lapozófájlt tud létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!