Milyen videokártyát vegyek? (többi lent)
Olyan 30e (max 35e) szánnék rá. Csak Gigabyte terméket adjatok légszi!
Gépem:
Intel Quadcore Q6600 (proci)
Gigabyte P35-DS3L (alaplap)
4Gb ram
Nvidia Geforce 210 (Vidikari jelenleg)
Én elsősorban ezekre gondoltam:
Ebben azt nem értem, hogy utolsó 2nek 2gb ddr5 ramja van míg az elsőnek csak 1gb és az drágább.[ezért is kérem a segítséget]
Jah és ha lehet olyat adjatok amint a "gagyi monitornak" is van kimenet (kék színű) Monitor vásárlását későbbre teszem. [D-subbos is jöhet de csak akkor ha tényleg jobb mint mondjuk egy másik amin van a kék-sub is]
Válaszokat előre is köszi!
Köszi a válaszokat ment a zöld!
1# azért gigabyte és nem asus mert gigabyte alaplapom van.
2# "nvidia gtx 750ti" 43ezer ( [link]
Akkor ha valaki nem mond mást vagy nem bizonytalanít el Gigabyte R7 260X lesz.
Max amig nem lesz hd monitor addig veszek egy átalakítót vagy Tv-n nézem
Ebben az árkategóriában a GTX 750TI a legjobb. Abból is természetesen az OC. Azok gyakorlatilag valamivel masszívabbak, és kicsit gyorsabbak. Nem melegszik túl, ez tapasztalat.
Ez kell neked. Bár a Bluechip-ben már nem nagyon bízok meg.
Asus R7 260X
Ki nem szarja hogy Giga alaplapod van, ha egyszer az Asus/MSI kártyák hűtése sokkal jobb, mint a Gigabyte-é...
Azért írtam le milyen alaplapom van mert nem vagyok ebben a témában szakértő sajnos szal nem tudom hogy belemegy-e itthon a hozzáértő azt mondta hogy csak gigabyte mert akkor "nem akad össze"
De amúgy is jó nekem a gigabyte... fölös más...
E szerint csak jobb a 260x mint a 750ti o.O
Csak az zavar hogy eddig Nvidiát használtam Radeon mennyivel "jobb/rosszabb"?
És újra elmondom MAX 35e szánok rá szal légyszi ne adjatok nekem 40ezres kártyákat T_T
Akkor az hülyeséget mondott, mert ilyen nincs hogy nem megy össze a Gigabyte lap az ASUS kártyával..
GPU Boss-ba ne bízz, nézz normális teszteket. Pl ezt: [link]
Ezek valós értékek, és anandtech-en az SSD-től kezdve a Notbookok-ig mindenről van teszt. És amúgy lehet látni hogy a 2 kártya között alig van különbség, és bár néhol a GTX750TI jobban teljesít (néhol rosszabbul), szerintem az R7 260X jobb választás lenne. Alig gyengébb, de majdnem 8e forinttal olcsóbb. De amúgy tényleg teljesen mindegy, mert ahogy láthatod a tesztben BF4-et is néztek High-on, és mindegyik videokártya 40fps-t tudott.
Ja meg még annyit hogy az AMD kártyái jobb ár/értékkel rendelkeznek általában.
Lásd: GTX660 majdnem azonos áron van a mostani R9 270X-el, ami erősebb és fejlettebb. Vagy vegyük csak a GTX780TI-t és az R9 290X-et, ugyan azt tudja mindegyik, csak az AMD kicsit olcsóbban adja ugyan azt a teljesítményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!