Ha veszek újat jó lesz?
Tényleg? A VGa? Ki gondolta volna...
Igaz, valaki figyelmeztetett, hogy a túl magas a VGA hőmérséklete, de te lehurrogtad.
Kösz a semmit? Nagyon szívesen!
Jó tanács: Legközelebb ne névvel tegyél föl kérdést HERE MESTER, mert ezek után lehet, hogy tényleg a semmit kapod...
Ja, nem tudtam, hogy ez egy referencia kártya. Én kérek elnézést a VTX3D nevében is.
Meghajolok a bölcsességed előtt, és biztos lehetsz benne, nem zargatlak többé haszontalan válaszaimmal. Valószínűleg más se teszi majd. :DDDDDDDDD
További problémamentes géphasználatot kívánok!
UI: Szerintem építs ki egy CF rendszert és tuningolni sem ártana. Ne aggódj, ha sok gond lenne vele, majd mi segítünk! :DDDD
Látom, hogy te egy társadalom által kiközösített ember lehetsz, akit kiközösítenek ,és itt éli ki magát:)
Iskolába még jársz? mert ahogy elnézem, nem sikerült értelmezni a mondatomat!
92-95 fok 100% terhelés alatt a hömérséklet, MINT egy referencia kártyánál is, még sincs annak semmi baja, értelmezd ezt az 1 sort, és meglátod, mennyire hülye is vagy valójában :DDDDDDDDDDDD
na még ilyen sok jót kívánok neked az életben :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Picit gondolkodjál józan paraszti ésszel:
1:-1 hónapja még jó volt a kártyád, most már nem
2:-driver nélkül és csökkentett módban most is működik a kártyád
3:-Bármilyen hivatalos drivert felteszel, meghal a géped
4:-Formáztad a géped, szűz Windows-t tettél fel, driver-nél megint meghal.
Konklúzió?
Megadta magát a videokártyád valamelyik olyan része ami a hivatalos driverrel kommunikál.
Megadta magát a tápod azon része amivel a videokártyádat táplálja. A kártya végében két darab 8 tűs PCI Express tápcsatlakozó foglal helyet, melyeken keresztül a hivatalos specifikációk alapján összesen 300 wattot képes felvenni ez a kártya.
Ilyen egy normális válasz mint az utolsóé!
nagyon szépen köszönöm, ment a pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!