Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha veszek újat jó lesz?

Ha veszek újat jó lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha nincs feltelepítve driver, akkor elindul a gépem mármint a videókártyához, ugya amikor kéri a felhasználói jelszót utána belép az asztalra stb... na ha feltelepítem a drivert akkor a jelszó után fekete vagy kék képernyőt kapok, ez mire utal? Ha veszek egy új videókártyát akkor ugye jó lesz? vagy alaplapot is kell cserélni
2014. jún. 15. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 22:40
 2/18 A kérdező kommentje:
ISTENEM, jól raktam fel a drivert nem érted meg? Ezért kérdezem hogy szerintetek kártya hiba-e nagyon nem segítesz azzal hogy ezt linkelgeted.. ott a hülye értetlenkedés ment, és a catalyst helyes telepítése... egy óvodás is feltudja rakni.. kösz a semmit!
2014. jún. 15. 22:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Talán nem jó drivert raktál fel. Talán a kártya BIOS-a nem kompatibilis a mostani driverekkel.

Próbáltad régebbiekkel is?

2014. jún. 15. 22:47
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem anyám gépének volt ilyen, de ott még jelszó előtt sötétség lett.

Csökkentett módban idítsd el! Ott csak win megy, ha úgy jó, akkor driver hiba.

Régebbi drivert próbálj meg, többet is, nekem megoldotta.

Remélem ez hasznos lesz.

2014. jún. 15. 22:49
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen az utóbbi 5 verzion végig mentem. De régebben jó volt, csak most nem megy már, nem hiszem h alaplaphiba lenne, inkább vga? vtx3d hd 6870x2-esem van. 95-102 fokon ment, egyszerüen szar volt a hütése a gyári... most újítok be r9 290 sapphire tri x-et!
2014. jún. 15. 22:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, elfelejtettem csökkentett módban tökéletes. meg anélkül is ha csökkentett módban ezsközkelőből kitörlöm a vidikarit, akkor a következő ujraindításig jó, mivel amikor belépek után teszi vissza a divert megint, és ha nem indítom ujra, akkor jó, ha megint ujra indítom ugyan ez a hiba! Driver lesz, de nem értem...:Snagyon sokkal probálkoztam
2014. jún. 15. 22:51
 7/18 A kérdező kommentje:
jelszó elött kaptam feketét, de miután ujra raktam a windowst, már a jelszóig elenged.
2014. jún. 15. 22:52
 8/18 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy újra raktad a Windows-t. Legalább még egy problémát kiküszöböltél.

De formázással raktad újra vagy újratelepítéssel? (win alól?)

2014. jún. 15. 22:56
 9/18 A kérdező kommentje:
Rendes formázással ! 1 lan fix, és 1 windows loadert csináltam meg, utána a drivert, és aztán szarodott el:D esetleg ötlet, hogy melyik drivert szedjem le? hd 6870x2
2014. jún. 15. 22:58
 10/18 anonim ***** válasza:
A 95-102 fok, az gáz. Főleg, ha alapból volt annyi.
2014. jún. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!