Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a neve ennek a vezetéknek?...

Mi a neve ennek a vezetéknek? Hogy keressek rá?

Figyelt kérdés

Ilyet kellene vennem egy ismerősömnek. Az egyik vége USB, a másik egy ventillátorba megy. Vagyis menne, de sikeresen elszakadt. Linkek a képekhez:

[link]

[link]

2014. jún. 15. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bemész egy elektronikai boltba, lerakod az asztalra, és megmondod, hogy ilyen kell. Megnézik, és vagy adnak alkatrészeket, vagy adnak egy készet, ha van.

Általában én is így teszek, ha valamire szükségem van. és legtöbbször alkatrészeket kapok, amiből meg már úgy rakom össze, ahogy nekem tetszik. (ezek így általában olcsóbbak is)

Esetedben elég a jacket megvenni, a meglévő USB kábelből a végét lecsíped, majd megbontod. A benne lévő 4 vagy 5 kábelből a pirosat és a feketét félreteszed, a többit elkötöd külön. Majd a pirosat a pozitív, a feketét a negatív részéhez forrasztod (ezt az eszközön látott illusztrációról letudod olvasni).

Ha véletlen 4 eres a kábel, és csak piros van, és más színek és egy szabadon lévő kábel, akkor a piros a + a szabadon lógó a - lesz. (ez elég ritka, de néhány gagyi kínai vacakban ilyen kábeleket használnak)

2014. jún. 15. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:

OK, köszönöm a tanácsokat.

Lehet, hogy SK összerakosgatom én, csak olyan rosszul szakadt el...

2014. jún. 15. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!