Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a neve ennek a vezetéknek?...

Mi a neve ennek a vezetéknek? Hogy keressek rá?

Figyelt kérdés

Ilyet kellene vennem egy ismerősömnek. Az egyik vége USB, a másik egy ventillátorba megy. Vagyis menne, de sikeresen elszakadt. Linkek a képekhez:

[link]

[link]

2014. jún. 15. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ilyet nem veszel, csinálsz esetleg
2014. jún. 15. 20:26
 2/12 SimkoL ***** válasza:

Nem tudom hány milliméteres a koca a végén de létezik:

[link]

Usb to Jack DC így keress rá

It is van egy : [link]

2014. jún. 15. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 20:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem jack a vége, hanem a ventillátor azon keresztül kap áramot, tehát bemegy a ventillátorba (rövid a feje és üreges).
2014. jún. 15. 20:44
 5/12 A kérdező kommentje:
És ez eleve egy vezeték volt, csak egy szerencsétlen pakolás közben a ventillátorba menő fejrész leszakadt. Tehát van ilyen vezeték :)
2014. jún. 15. 20:45
 6/12 SimkoL ***** válasza:
Jack az csak nem male hanem female.
2014. jún. 15. 20:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél, annak hosszabb a feje, mint amekkora hely a ventillátorban van és ha jól látom még vékonyabb is. Ezért vagyok bizonytalan benne.
2014. jún. 15. 20:59
 8/12 SimkoL ***** válasza:
Meg kell mérni a belső és a külső átmérőjét is tizedre pontosan és annak alapján keress rá.
2014. jún. 15. 21:08
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaid, nem akarok visszaélni a készségességeddel.

Az alapprobléma az, hogy vásárolnom kellene egy ilyet, csak nem tudom a nevét. Az alapján, amit linkeltél, feltételezem, hogy akkor usb-jack (anya/female) kábelt kell keresnem. Látok olyanokat, ami a "linkeden" szerepel, de olyat, ami a kezemben van, nem.

Úgyhogy inkább bolt kellene, ahova bemegyek és összedobják vagy kiadják, megrendelik, stb. Van tolómércém, tehát a tizedpontos adatok nem okoznak gondot, csak nem akarom, hogy te kezdj el "guglizni".

Ott tartok akkor, hogy egyik oldal USB, a másik female/anya jack, a szár 11 mm hosszú, 5mm vastag, a belső üreg 2mm. Ezeket tolómérővel mértem, nem kerekített értékek.

2014. jún. 15. 21:44
 10/12 SimkoL ***** válasza:
Lehet, hogy egy TV műszerész is megcsinálja neked. Amúgy a pontos méret 5.5 / 2.1 mm.
2014. jún. 15. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!