Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kevés ez a gép manapság?

Kevés ez a gép manapság?

Figyelt kérdés

2,75ghz 2 mag 2gb ram windows xp

NE BAZTASSATOK MERT CSAK KÉT DOLGOT ÍRTAM LE! AZÉRT MERT CSAK ERRE VAGYOK KÍVÁNCSI! Hogy mostani procceszorokhoz és átlag gépekhez képest ez gyenge?

2014. jún. 14. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

van aki még xp-t használ? amúgy attól függ mikori árához viszonyítunk kb amikor általános 2.os voltam számított ez a gép big dealnek 2004ben.

szól ja 10 év alatt öregszik a konfig

2014. jún. 14. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a te igényeidnek megfelel, akkor légy boldog.
2014. jún. 14. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

"NE BAZTASSATOK MERT CSAK KÉT DOLGOT ÍRTAM LE! AZÉRT MERT CSAK ERRE VAGYOK KÍVÁNCSI! "

Azért ebből rohadtul nem lehet megmondani.

Nem mindegy, hogy egy Pentium D vagy G3***

Ajánlom, hogy ezt a kérdést fogalmazd meg újra...

2014. jún. 14. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
2,75ghz 2 mag 2gb ram helyett 4GB a processzor nem rossz de viszont használtban.Hasonló konfigom van laptopom csak 4 giga rammal.Ezeket a gépeket már nagyon olcsón lehet használtan kapni2,75ghz 2 mag 4 giga rammal egy jó erős 500GB tól kezdődő HDD vel Xp vel egy alap használatra tökéletes.Laptopba nekem ilyen konfig inteles procival 50Ezer Ft volt hibátlan teljesen vadi új állapotban és irodai tartós konfig használtan ami anno újjonan volt 4 éve 270Ezer.Asztali PC be meg még olcsóbb.Ha nem játékra kell hanem egy alap használatra akkor 2,75ghz 2 mag Intel processzor (nem AMD) 4 Giga rammal 500GB tól kezdődő HDD vel használtan olcsón kapható és tökéletesen kiszolgálja az embert.Ezt arra írom ha használt kell alap használatra mert olcsó és jó is ilyen célra.Nekem laptopban 2,75ghz 2 magos intel processzor van 4 giga 2,75Ghzs rammal 500GB HDD vel XP alatt és tökéletesen működik ez alatt én nem vennék semmit (se 2 mag alatt se 2,6GHZ alatt,se 500GB hdd alatt,se 4 GB ram alatt) mert ott azért már visszaüthet itt ott (sebesség és lemezkapacitás terén főként).Filmet nézni,Internetezni,videotelefonálni,szövegetkeszteni,használom zömében és tökéletesen működik.A Modern konfigokhoz nyilván elavult mostani 4 magos procceszorokhoz már elavult rammoknál is már modernebb van.
2014. jún. 15. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!