Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » R9 280x meddig fogja bírni?

R9 280x meddig fogja bírni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, eddig egy r9 290x-re szerettem volna beújítani, de nekem túl drága lenne 130 ezer érte, és láttam hogy azért nem ég és főld a különbség a kettő között. Meddig tudnám használni maxgrafikán futtatni a játékokat?

Proci i5-2500k!

2014. jún. 13. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van a sima sapphire r9 290 ,ennek a két alapból tuningolt testvére a toxic és a Vapor X

A toxic graf. magja 1040 ,míg a vapor x-é 1030.

Ezzel ellentétben a toxic graf. mem. sebessége 5200mhz míg a vaporx-é 5600.

a vapor x gyárilag picit emeltebb,kb 5-7%-kal így erősebb ,mint a toxic,de a toxic sokkal jobban húzható,ergo ~5%-kal gyengébb mint a vapor ,de erősebbé tehető húzással.

mindkettő három ventis,nem értem kinek mi baja a 3 ventivel persze minimálisat hallani lehet,de könyörgöm,aki 100k+-os vga-t vesz az ne papírvékony 4000ft-os házat vegyen ;)

A hűtése nagyon jó,nagyon hatásos.

a Toxic és a vapor között az 5% + erő döntene a vapor javára ,de a toxic ~ 30k-val olcsóbb,így jobban megéri,mert húz az ember a graf. magon +5-10mhz-t és már beérte a 30k-val drágábbat ( plusz természetesen +50 rpm-et a hűtésre ,de az már p*csa).

2014. jún. 13. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
én még mindig azt mondom, hogy a gigabyteot vedd :D
2014. jún. 13. 13:08
 13/14 |Orfeusz| ***** válasza:
A maximum grafika gépigénye elég gyorsan növekszik, de egy 280X-el 5-6 évig élvethető szinten lehet majd játszani. Csak a grafikai effekteket nem ultrára hanem highra rakod.
2014. jún. 13. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Félreértések elkerülése végett:

egy R9 280X toxic/Vapor X ~ jó 1,5-2 évig Max grafon még el-el visz mindent ,max nem 2k feletti felbontáson több monitoron.

5-6 évig pedig elfogja vinni a játékokat max graftól kezdve a medium környékéig.

2014. jún. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!