Gigabyte R9 270 videokártyát bírni fogja ez a táp?
Figyelt kérdés
Új tápot is akarok venni a vga miatt. Viszont adódtak váratlan kiadásaim és az lenne a kérdésem, hogy a mostani tápommal ( Kolink CHS-450 450W ) bírni fogja kb 1-2 hétig az R9 270-es VGA-t ? Leginkább sima netezésre, maximum egy kis NFS Rivals-t játszanék rajta.2014. jún. 9. 15:33
1/14 anonim válasza:
Hát, nem túl bíztató. Mondjuk nekem M-tech tápom volt még a régi gépemben 1-2 évig, mivel hülye volt eléggé a témához, de nem tette tönkre a gépet, csak elromlott. De ilyen vga-knál sosem lehet tudni.
2/14 A kérdező kommentje:
Mi romlott el a gépben ? Mondom csak 1 max 2 hétig lenne ez a megoldás.
2014. jún. 9. 15:42
3/14 A kérdező kommentje:
Jaa értem, a tép romlott el, okés .:)
2014. jún. 9. 15:43
4/14 anonim válasza:
Igen, szóvalm szerencsém volt.. bár amennyit az a 6 éves gép ért :D
Amúgy, ha minőségi táp lenne, bőven elég lenne a 450W, sőt ne is vegyél majd ennél nagyobb teljesítményűt. Az olcsó tápokkal az a baj, hogy ingadozik a teljesítményük, mint állat, ezért veszélyesek vagy a felét adják le annak ami rájuk van írva.
6/14 anonim válasza:
Előbb vegyél tápot, addig tudsz játszani, aztán ki tudja lehet úgy alakul, hogy akár egy X-es verziójú kártya is bele fog férni a keretedbe. Táp: CTG 500, FSP Raider 550, XFX Pro 450, ezek közül már tudsz válogatni.
7/14 A kérdező kommentje:
A videokártyát már megvettem, holnap megyek fel érte a postára. Úgy volt, hogy a táp is meglesz, de mint írtam közbejöttek más kiadásaim is.
2014. jún. 9. 16:28
8/14 anonim válasza:
Tápon TILOS spórolni. Bence tápjai közül válassz egyet, addig pedig ne használd a gépet.
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
Még 1 kérdés. 1x 6 pin csati elég neki ? Ha nem akkor milyen átalakítót vegyek hozzá ? Még nem volt ilyen komolyabb kártyám és nem akarom elcseszni.
2014. jún. 9. 19:57
10/14 anonim válasza:
ctg 550 en már 2db pci-e táp van és nem sokkal több mint a ctg 500
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!