Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop bootol de utána fekete...

Laptop bootol de utána fekete képernyő csíkokkal. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem nem képernyő hiba mert a boot menu tökéletes meg minden. Lemerült és utána lett ez ahogy feltettem töltőre, válaszaitokat előre is köszönöm!
2014. jún. 12. 20:43
 1/8 CspCsj ***** válasza:

Kihúzott töltővel is vannak csíkok?

Kivett akkuval is csíkoz?

2014. jún. 13. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Tippre megzuhant a VGA driver. bekapcsolás és BIOS post után nyomkodjad sűrűn az F8 -at, a bejövő menüben meg válasszad ki a "VGA mód engedélyezése" opciót. Ha beindult a Win, akkor telepítsed újra a VGA-t.

2014. jún. 13. 10:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen csíkoz kivett akksival és töltővel másodiknak nincs ilyen opció csak ilyen pointer debug stb..
2014. jún. 13. 13:27
 4/8 CspCsj ***** válasza:

Win7 esetén:

[link]

Kimásolva a lényeg:

Indításkor/újraindításkor nyomja le és tartsa lenyomva az F8 billentyűt. A Windows embléma megjelenése előtt kell az F8 billentyűt megnyomni.

A Speciális rendszerindítási beállítások képernyőn a nyílbillentyűkkel jelölje ki a használni kívánt csökkentett mód beállítást, és nyomja le az ENTER billentyűt.

(De ahogy az előző hozzászóló is írta a Kisfelbontású kép 640x480 menüpontot is kipróbálhatod)

Így néz ki:

[link]

Amikor a számítógép csökkentett módban van, a képernyő sarkaiban a Csökkentett mód felirat látható. A csökkentett módból úgy léphet ki, hogy újraindítja a számítógépet, és hagyja a Windows rendszert normálisan indulni.

2014. jún. 13. 15:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem F8ra nem hoz be ilyeneket
2014. jún. 13. 16:35
 6/8 CspCsj ***** válasza:

Mi a laptop típusa?

Milyen a telepített operációs rendszer? Windows 7/8, Linux, OS-X, egyéb?

2014. jún. 13. 20:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Lenovo G585, megpróbáltam hát próba szerencse a windows 7 cd-n a hibajavítót és szerencsére jó lett. Azért köszönöm, ment a segítségedért a zöld pacsi :)
2014. jún. 13. 22:15
 8/8 CspCsj ***** válasza:
Hát ehhez nem sok közöm volt, de ügyes voltál!
2014. jún. 13. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!