Csorbinátor kérdése:
Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy a gépembõl kiszedtem a tápegységet, mert le akartam próbálni egy másik táppal a gépet, de mégsem tettem. Visszatettem a tápomat, bekötöttem az alaplapi csatikat, a vinyó tápcsatikat, összekötöttem utána a gêpet a monitorral, billentyûzettel, stb. Ezután bekapcsoltam a gépet, és nem volt kép, pedig a power led világított, a vinyó felpörgött, de semmi. Mi lehet a gond?2014. jún. 11. 19:17
11/11 csacsi2 válasza:
Akkor reset-áltad igaz a biost, mégsem jó?!
Neten fentvannak a kézikönyvek, érdemes letölteni, jól jöhet még.
Lehet valami rövidzárlat miatt beadta a kulcsot. Érdemes lenne mégis másik táppal próbálkozni!Speaker nem ad hangot hiba esetén az alaplap ellátási problémára utal. ez lehet zárlatos eszköz miatt is. Próbáld csak egyesével rátenni az eszközöket. 1 ram, 1HDD, külső eszköz ne legyen csatlakoztatva...Ellenőrizd mégegyszer a csatlakozókat az alaplapon.
"A proci ventije felpörög pár másodpercre, és megáll"
Nekem ezt akkor csinálta mikor tönkre ment a tápom...
Ha van műszered be is mérheted a feszültségértékeket is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!