Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a wot (pont)?

Toth.peter kérdése:

Nem indul a wot (pont)?

Figyelt kérdés

1. 8.8 óta nem indul

2. azt írja ki, hogy a szerver nem válaszol, próbáljam meg később

3. csomószor teljesen újraraktam

4. régen volt egy xvm módom, amit letöröltem

5. követtem minden szakportálnak az utasításait, semmi nem történt

6. már elegem van, hogy nem játszhatok a csatlakozás hiba miatt a kedvenc játékommal

7. segítség kéne

2014. jún. 9. 13:51
 1/7 A kérdező kommentje:
8. európai szerverre vagyok regisztrálva, és az eu-s szerverek vannak letöltve
2014. jún. 9. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
és még egy, amit lefelejtettem 9. az alap követelmények megvannak
2014. jún. 9. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Figyelj próbálj meg egy registry cleanert letölteni, lefuttatni, javítani a hibákat (az ingyenesek nagyon könnyen használhatóak), aztán restart, majd újratelepítés. Nem vagyok egy számítógép guru, de a megmagyarázhatatlan program telepítési hibáimat eddig ez mindig megoldotta. (Igaz nem játék, hanem mondjuk Artlantis telepítésénél, sőt egy makacs toolbart is csak ezzel tudtam kiirtani)

Hátha valaki okosabb tud majd segíteni máshogy is, de ha megcsinálom amit tanácsoltam, mindenféleképpen írj nekem légyszíves. :)

lehetséges progik (amiket használtam/használok):

ccleaner

wise registry cleaner

auslogics registry cleaner

jetclean

Mindegyikből az ingyenesen elérhetőt használtam csak

2014. jún. 9. 15:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálhatom...De kiderítettem, hogy valószínű, hogy a router nem engedi ezt.
2014. jún. 9. 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem jó...Az installert jelölte ki rossznak. Tehát ha ezt megcsinálnám, beleesnék a 22-es csapdájába.
2014. jún. 9. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha erős géped van, akkor szedj le egy virtuális pc-t, és ott töltsed le, majd telepitsed le. Elég sok erőforrást adj majd ennek a virtuális gépnek. Gyengébb gépeken szerintem nem nagyon müködne ez. Nem a legszebb megoldás, de ha már annydzor újratetted lehet neked megéri megprobálni ezt is.
2014. jún. 9. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy ilyen progi tuti nem jelöl ki egy telepítő exét hibásnak/törlendőnek. Az valami más lesz.
2014. jún. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!