Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért Vannak FPS Droppok a...

Miért Vannak FPS Droppok a játékoknál?

Figyelt kérdés

Van egy Lenovo G580 Laptopom,(most 3 negyed éves)

Specifikációi:

Intel(R) Core(TM) i3-2348m CPU 2.3 GHz

4 GB RAM (Ezt nem tudom miért de azt írja hogy ebből csak 2.88 GB használható, pedig 64 bites a windows)

Windows 7 Ultimate 64 Bit

Nvidia GeForce GT 635m 2GB videokártya

Nos a helyzet a következő, a játékokkal ha játszok(GTA IV, BF 3,GW 2 stb.) azok futnak rendesen 40-50 fps-el DE! fél percenként leesik az FPS egy 10 másodpercre 10-15 FPS-re majd megint megy a game 40-50 fpsel.Én túlmelegedésre gyanakszom. Mit lehetne ez ellen tenni? (Vettem már alá egy Cooler Master NotePal L1 Hűtőpadot, esetleg ha házilag bepasztáznám Artic Cooling MX4 Pasztával akkor jobb lenne?)

2014. jún. 8. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
nálam akkor vannak ilyenek laptopnál ha aksiról nyomatom, töltőről biztos teljes erőbedobással teszi a dolgát, esetleg nálad nem ez van?
2014. jún. 8. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, mármint aksi is bentvan de közben töltőre is rávan dugva...
2014. jún. 8. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is csak tippelni tudok, de azt javaslom hogy töredezettségmentesíts egyet :D
2014. jún. 11. 20:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Már töredezettségmentesítettem, a gáz az hogy amúgy is full friss az oprendszer(2 napja raktam újra), csak a BF 3-at raktam fel, na meg persze laptophoz drivereket
2014. jún. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!