5450-es kártyával eltudok indítani pár újabb játékot?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon gyenge kártya, de új wolfensteint el tudnám vele indítani? valamint Cod Ghost-ot?2014. jún. 6. 19:47
1/11 anonim válasza:
Elbirod indítani, de játszani nem fogsz vele.
2/11 anonim válasza:
Nekem is 5450-em van.Egy kis OC csodákra képes,de ez a 2 játék szerintem túl nagy falat neki.
3/11 A kérdező kommentje:
COD menni fog youtube videók alapján 800x600-as felbontással minimumba, wolfensteinről nem találtam videót :(
2014. jún. 6. 20:30
4/11 anonim válasza:
Megvan a karid?Ha nincs akkor ha gondolod leszedem és megírom megy e.:)
5/11 A kérdező kommentje:
Holnap lesz meg, kb. fél évig akarom használni mire veszek egy jobbat :)
2014. jún. 6. 20:54
6/11 anonim válasza:
Fél évig nemhiszem,hogy kibírod..:/
Én egy hete vagyok rákényszerülve,de alig bírom ki egy kis BF4 vagy akármi nélkül..:)
7/11 A kérdező kommentje:
Végül is, nem feltétlenül játékra kell, igazából csak kíváncsi voltam:) rakom össze fél év múlva új gépemet, addig meg elnetezek ezen, meg pár játék hátha elindul :)
2014. jún. 6. 21:11
8/11 anonim válasza:
Milyen procid van? És mennyi ramod? Ha gondolod írok pár játékot ami elfut.:)
9/11 A kérdező kommentje:
AMD PHENOM X4B50 3.2GHZ 4 MAG
6GB DDR2 RAM
2014. jún. 6. 22:10
10/11 anonim válasza:
Uuu dejoo neked:))
Újabbak közül aminfut: BF3,FC3,Nfsmw2012,Run,Cod BO 2,talán ghost,minecraft maxon,cs go,dirt3,skyrim...stb.persze nem fhd ultra.Ajánlom egy venti rászereléset ha nincs és gpu.z.vel hőfokot figyeled kozbe húzod a vga.t.Én feltoltam 850/950-re és latszik a fps erteken.:)Bocs tabrol irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!