Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újra kell indítani a gépem,...

Újra kell indítani a gépem, hogy a monitort érzékelje. Táp hiba?

Figyelt kérdés

Mikor bekapcsolom a gépem, a monitor nem kapcsol be, azt írja ki No signal. Ilyenkor a gépet normális módon, újraindítás gombbal újra se lehet indítani. Ilyenkor a gépház hátuljáról áramtalanítom. Ezután újra bekapcsolom, és működik a monitor hiba nélkül.

(Monitor volt próbálva másik gépen, ott semmi baja nincs.)

2014. máj. 15. 07:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Táp neve: Chieftec 700W GPS-700A8
2014. máj. 15. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:

"újraindítás gomb" ugye nem a reset gombról beszélünk?

Amúgy én inkább a videokártyára gyanakodnék...

2014. máj. 15. 09:06
 3/6 Herceg Patrik válasza:
Szia most pont nekem is ez a gond a Vidi kari nekem új de pont ezt csinálj a gép én sem tudom mi lehet a gond sokan Uj tapot mondják de mikor ki is van cserélve táp a hiba ugyan úgy ott van én még nem cseréltem tápot mert a másik gép-be tökéletes volt és ugyan az a CPU/Ram stb-vel rendelkezet a másik gép is ! Nekem is csak úgy add képet ha árambol huzom ki és vissza be de jobban olyankor csinálja nekem mikor pl megy este ki kapcsolom és vissza be kapcsolnám reggel NINCS Kép csak akkor ha a áramot huzom ki Én inkább olyanra halgatnék és úgy költenék pézt rá akivel már ilyen történt és meg tudta oldani
2014. máj. 15. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy új a videokártya, még lehet rossz... (gyárilag hibás -> irány a garancia...)

Főleg akkor, ha neked videokártyacsere után jött elő a probléma...

2014. máj. 15. 11:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez a gép január óta van meg, azóta ilyen hibát még nem tapasztaltam, utána 1-2 hónappal igen, de egyszer-kétszer, utána minden normális.
2014. máj. 15. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:

"újraindítás gomb" alatt amúgy azt a gombot értem, ami a bekapcsolás gomb mellet van, az előlapon.

Csak áramtalanítás után, és újra bekapcsolás után megy a monitor.

2014. máj. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!