Mit tegyek? Segítség! (Laptop hiba)
Egy 2013 Augusztusában vásárolt Thosiba Satellite c855-206 típusú laptopról van szó! (gyári win 8.1)
Ezt az üzenetet kaptam 2 és fél óra Sims3-azás után (megint):
Azt ne mondjátok hogy ki kell takarítani, mert ma kaptam vissza garanciális szervízből ( ugyan ezzel a hibával vittem el) ahol azt mondták, hogy csak ki kellett takarítani, és hogy más baj nem volt a számítógéppel. Akkor még is mi lehet a gond, ha a szervízből kihozva megint ugyan ezt írja ki? (Ja és persze elkértek érte 3.500Ft-ot, mert nem volt ez garanciális hiba.)
2 és fél óra játéktól nem szabadna neki, mert mikor megkaptam akkor volt mikor többet "nyúztam" (3-4-5 óra) és akkor gond nélkül bírta. A másik két lehetőségedet miért nem fedeztés fel a szervizben, ha a biosz-tól a mikrofonig mindent átnéztek?
" 2 és fél óra játéktól nem szabadna neki, "
-dehogynem !
Bocs nem ezt kérdeztem!
Hanem azt hogy mért bír csak 2 1/2 órát mikor máskor a 4-5 óra szinte 0 volt neki. (Amugy meg az adottságai miatt is simán és gond nélkül kell vinnie a sims 3-at)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!