Inteles rendszer összeállítása help?
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e nekem segíteni összeállítani egy elég jó ár -érték arányú intel rendszert (hosszútávra szeretném, tehát megbízható márkákat keresek, amik jól összeillenek. Nem szeretnék tunningal foglalkozni.)
Épp le szeretném cserélni a 8 éves konfigomat, monitornak egyenlőre a Samsung UE40EH6030W 40" led tv-met használnám, persze ez nem végleges megoldás. A gépen szeretnék a máig kiadott játékokkal full hdban játszani, de pl keverőpultos audio felvételekre is használnám, aztán szeretnék róla full hd 3d-s filmeket nézni.
A rendszerre kb. 300 ezret szánok, és amire szükségem lenne:
alaplap, proci + hűtés, esetleg vízhűtés?, lehetőleg 2 Gigás csendes videókártya, 2X8GB ram hídba, 1-2 Tbyte-os HDD, 2 db 128 gigás ssd raid0-ba, blue ray iró, 600W táp, jó szellőzésű ház.
Amiket kinéztem:
(Foglalat LGA 1150)
Proci:
INTEL Core i5-4670 3.40GHz 1150 BOKSZ
53.000Ft
Alaplap:
GIGABYTE GA-Z87X-D3H
35.000Ft (változtatható még)
ÍRÓ:
Pioneer BDR-209DBK Blu-Ray író fekete
20.190 Ft
Előre is köszönöm a segítséget :)
Mindkét alaplapban ugyanaz a hangkártya van,de azért nézz utána a GIGABYTE gyártónak alaposan.... annyit mondok előre,hogy csoda ha 3-4 hónapig húzza a lapod :D
De persze nem lebeszélni akarlak róla,csak tanács :)
Én a Asus H97 PRO-t ajánlom:
Nekem már 9 éve csak Asus lapjaim vannak és még az összes (3 db) működik, teljesen jól, és soha semmi bajom nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!