Inteles rendszer összeállítása help?
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e nekem segíteni összeállítani egy elég jó ár -érték arányú intel rendszert (hosszútávra szeretném, tehát megbízható márkákat keresek, amik jól összeillenek. Nem szeretnék tunningal foglalkozni.)
Épp le szeretném cserélni a 8 éves konfigomat, monitornak egyenlőre a Samsung UE40EH6030W 40" led tv-met használnám, persze ez nem végleges megoldás. A gépen szeretnék a máig kiadott játékokkal full hdban játszani, de pl keverőpultos audio felvételekre is használnám, aztán szeretnék róla full hd 3d-s filmeket nézni.
A rendszerre kb. 300 ezret szánok, és amire szükségem lenne:
alaplap, proci + hűtés, esetleg vízhűtés?, lehetőleg 2 Gigás csendes videókártya, 2X8GB ram hídba, 1-2 Tbyte-os HDD, 2 db 128 gigás ssd raid0-ba, blue ray iró, 600W táp, jó szellőzésű ház.
Amiket kinéztem:
(Foglalat LGA 1150)
Proci:
INTEL Core i5-4670 3.40GHz 1150 BOKSZ
53.000Ft
Alaplap:
GIGABYTE GA-Z87X-D3H
35.000Ft (változtatható még)
ÍRÓ:
Pioneer BDR-209DBK Blu-Ray író fekete
20.190 Ft
Előre is köszönöm a segítséget :)
GTX 760 egy R9 290-hez képest mérföldekkel elmarad.
R9 280X/GTX 770 alá ne adj!
Mellesleg itt megemlíteném,hogyha gyorsaságot akarsz,R9 290 512 bites busszal rendelkezik :)
Egy videó,amelyben GTX 760 SLI-be kötve,és R9 290 egymagában versenyeznek.A GTX 760 SLI nem igazán mutat különösebb teljesítménynövekedést,sőt az R9 290 néhol még rá is ver az "SLI"-re :D
SoulElter :
Ebben a videóban 5 játék közül megverte bármelyikben is az R9 280X-ed a sima R9 290-et? Szerintem se :P
Igen fontos szerepe lenne annak is hogy ne kelljen esetleg külső audio egységet vennem, tehát jó hangminőségű, alapzaj és secegés mentes hangot szeretnék, már ha egyáltalán létezik alaplapba integráltak közül ilyen valamelyik gyártótól, és bár szinte mindenhol az Asrock alaplapjait ajánlják mindenhol, én még mindig tartok tőle. Ma is olvastam hogy valakinek fagyasztotta a rendszerét, majd egy bios frissités helyrehozta. Létezik szoftveresen is megbízható, jól felszerelt alaplap gyártó? Melyiket ajánljátok hosszabb távra, max 35-40 ezerig? Raidot is támogató, legalább 4 memória hely, 4 usb3.0. LGA 1150, továbbá nem tudom melyik chipset lenne jobb. H87 vagy h97.
Á de jó lenne kitalálni mi legyen mert mindenre megvan a pénz :D
MSI Z97 Gaming 3 alaplap : 36.029FT
Olvass el mindent róla,minden benne van,amit csak kértél,a jövőbeli 5.generációs Intel processzorokat is támogatja egyaránt + a kinézet GRR.... :)
Ebben az alaplapban pl:
A Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with built-in rear audio amplifier az vajon miylen lehet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!