Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Táp átalakító kérdés? (többi...

Táp átalakító kérdés? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ha molexet alakítok át 6pinessé egy ilyennel: [link] , akkor ez tök olyan mint a tápból kijövő 6pines kábel, vagy okozhat gondot?

CX430W Bronze tápom van, frissen vásároltam egy R9 280-at. A tápon csak 1 6pines PCI-e csati van, a kártya viszont kettőt igényel, ezért tettem fel a kérdést.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 5. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen az pont jó lesz hozzá.:)
2014. jún. 5. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel ezeknek az átalakítóknak pont ez a lényege.
2014. jún. 5. 20:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, csak több külföldi 280 tesztben láttam, hogy ha nincs meg a tápon a 2 csati, akkor ajánlott lecserélni, mert akkor tutira szar minőségű a táp.

De akkor így fogom használni :)

2014. jún. 5. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt a CX430-ast én se tenném alá, de ha most nem tudod cserélni, akkor ez az átalakítós megoldás is elmegy.
2014. jún. 5. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz táp az a corsair cx430.
2014. jún. 5. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó táp a CX430.
2014. jún. 5. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

" hogy ha nincs meg a tápon a 2 csati, akkor ajánlott lecserélni, mert akkor tutira szar minőségű a táp. "

Na ezt a logikát magyarázza el valaki.

Amúgy a táp elmegy, árához mérten jó választás és egyáltalán nem kirívóan jobb/rosszabb mint a konkurencia az árban.

2014. jún. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!