Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hangproblema, mitol lehet...

Hangproblema, mitol lehet hogy serceg, torzul a hang?

Figyelt kérdés

van egy egyhetes gepem...a probelmam az hogy fura hangdot ad ki neha zene,film lejatszasanal.

mitol ad ki ilyen torz hangot valamikor,mintha erolkodne:

toltottem fel videot, 0:09 nél lehet hallani hogy ilyen robot szeru hangot ad ki zene,video lejatszasnal jon elo ez

[link]

[link] kep a hddsentinelrol.

Azota mar tobb szabadhely mindehol...

A hdd leallitasat 10percrol 0-ra allitottam...

A hangkartyat,chipszetet feltelepitettem az alaplaphoz.

Egy helyre van beszurva a monitor,pc,hangfal (logitech mm2) egy hosszabitto segitsegevel....

Meg most is elojon ez a problema,ha videot jatszok le akkor ha megnyitok valami oldalat a bongeszoben sistereg a hangfal.

:F

Elozo gepemnel is elojott ez neha de ritkabban,itt most minden egyes megnyitasnal sistereg ha szol a zene

Seasonic S12II-430 intel i5 4590 asus r9 270x dc2t 1*8gb ddr3 1600 Crucial sport MSI B85-G43 SSD Samsung Evo840 128GB 1*WD 3,5 2TB HDD 1*WD 3,5 500GB HDD

2014. jún. 5. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A múltkor azt írtad, hogy jó lett. Akkor mégsem?
2014. jún. 5. 14:52
 2/6 A kérdező kommentje:
igen azt hittem hogy jo lett. De meg mindig serceg ha valami uj oldalt megnyitok :S . Driver feltelepitese utan mar torzul annyira inkabb csak parat serccen amikor megnyitom az uj ablakot,oldalt a bongeszoben.
2014. jún. 5. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
GPU driver verziója?
2014. jún. 5. 16:22
 4/6 A kérdező kommentje:

13.251

[link]

2014. jún. 5. 16:33
 5/6 A kérdező kommentje:

es meg par kep hatha segit:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 5. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az AMD oldaláról a friss driver megoldja, de inkább a hangkártya pontos típusa érdekelne. Egy Everest megmondja, és direkt linket is ad a driver letöltőoldalára.
2014. jún. 5. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!