Mi a baja a processzornak?
Nagyobb programok, játékok futtatása esetén iszonyatosan hangos recsegő, sercegő hang jön ki a gépemből. A váz nincs rajta, oda tudok hajolni - a hang a táp és a proci körül van.
Táp kilőve, újat vettem, nem lett jobb.
Rövid idő után, az az kevesebb mint 2 másodperc, leállnak a HDD -k (csattanó hang, leparkol) majd újra indulnak. Minimum fél percig teljesen megfagy a gép, majd ismét életre kell és vele egyidőben ismét serceg, majd megint megállnak a vinyók.
Ezt eljátsza 3x, 4x, aztán vagy újraindul mint egy áramszünetnél, v elcsendesül és csak 5 percenként játsza el. Előbb-utóbb találkozok a híres üzenettel "A windows helyreált egy váratlan hiba után"
Egy HDD-m már meghalt ezért. Akkor gondoltam azt h vmi a táppal lesz. De nem jött be
Core-temp nem ismeri fel a procit. Vagyis, a hőmérsékletet nem tudja lekérni.
takarítás, tisztítás megvolt, gyakran teszem. nem segít :/
A szerviz azért nem érdekelt eddig, meg ezután sem mert túl régi ahoz h javíttassam horror árakért. Most azt tervezem veszek vmi újat.. de egyelőre se újra, se javításra nincs keret :S :D
Az előző táp egy noname gyártmány volt, azt nem is csodálnám ha megadta volna magát.
Mercury KOB P4 400 Watts - jelenlegi
Mercury tápok jók, van benne védelem is ami jó, ráadásul nem is használt így nem egy kiindulási alap. sajnos én sem vagyok valami jó anyagi helyzetben :( a helyedben megnézném a processzor körüli kondikat, hogy nem hólyagos-e valamelyik. Ha igen és tudsz forrasztani pár forint kicserélni!, de egy olcsó pár száz forintos feszültség,ohm,farad mérő műszert lehet kapni a piacon azzal be lehetne mérni!
Ha nincs vénád az elektronikához akkor csak van egy haverod aki elektromos végzettségü, szerintem bevállalná!
Csak sok sikert kívánhatok, én szerencsés vagyok a bátyám állandóan forrasztgat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!