Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet az hogy az...

Hogyan lehet az hogy az egerembe bármilyen elemet teszek max két hét ameddig megy vele?

Figyelt kérdés

Legyen az újratölthetős, vagy nem tölthető de tartós.

Egy darab AA elem kell bele, újratölthetőssel használat mennyiségétől függően, 10-14 napig megy aztán vettem bele egy tartós Energiser és Duracell elemet ami szintén AA volt és azokkal sem vitte tovább de nem értem, felkaros automata vérnyomásmérőben viszi 2-3 hónapig, igaz abba 4 kell de akkor is... meg energiatakarékos is mert azt hiszem ha max 5 percig nem használom akkor kikapcsol de ezt lehet állítani kevesebbre is és többre is...

az egerem típusa: A4Tech G3-230N

2014. jún. 4. 12:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

[link]

nekem most ilyenem van

2db AA-as elem(akis) van benne, kb 5 hetet bír ki, de csak napi 4 órát használom aktívan, a többi időt készenlétben van

2014. jún. 10. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!