Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win xp pro reinstall után...

Win xp pro reinstall után mértne látja a hálózati kártyát?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
alaplap cd-ről feltelepítetted a hálókártya drivert?
2009. dec. 31. 22:37
 2/12 A kérdező kommentje:
nem nicns meg a cd :S
2010. jan. 1. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor derítsd ki a hálókártya típusát, és keres hozzá a neten drivert.
2010. jan. 1. 12:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez a bajom hogy foggalmam nicsn milyen hálókártyám van annyit tudok hogy alaplapom gigabyte de arról sem tudok többet és annak sincs már meg a doboza illetve cd je:S
2010. jan. 1. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Töltsd le az Everestet, az ki fogja írni, aztán keresd meg a neten a driverét.
2010. jan. 2. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:
2010. jan. 2. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy pontosítsak a többiek válaszain,..

Az Everest-el ki tudod deríteni a kártya típusát és utána a GYÁRTÓ oldalán keresd meg a driverét.

Ha alaplapi a hálókarid, és mégsem ismerné az Everest, akkor elég az alaplapod Gyártó-típus kombinációja is mert a gyártók oldalán többnyire csomagban is megtalálható az alaplaphoz való összes driver EGYBEN.

Üdv! :)

2010. jan. 2. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, alaplapi a karim, letöltöttem alaplap driverét de semmi nem törtnt és ilyenek vannak külön hogy LAN driver meg egy csomó ilyen, letöltöttem mindegyiket nem működik sajnos!
2010. jan. 3. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:

hali.

fogod az everestet, megkeresed vele az alaplapod típusát! nem a hálókártyáét. alaplap, gyártót már tudod... gigabyte... keresel vmi típust.és aztán ahhoz töltöd/keresed le a drivert nem mindenféle vackot ami nem jó hozzá. ha nem találod, akkor meg beírod ide amit találtál mi meg elővadászunk az alapján egy jó drivert neked. sztem ez a legtisztább. minden gyártó honlapján lehet úgy keresni, h alaplap drivereket...és ott kibogarászod a lan drivert.

2010. jan. 3. 23:23
 10/12 anonim ***** válasza:

jah, azt kihagytam, ha az everest-el nem jutsz semmire, akkor ránézel az alaplapra a gépházban. általában két kártyafoglalat közt ott van vhol a típusa, elég szép nagy betűkkel.

sok sikert!

2010. jan. 3. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!