Notebook hálózati vezérlő miért nem működik?
Feltelepítettem a gépre a win7 64 bites verzióját. A wifi nem akar működni. Van egy bekapcsoló gombja, de azt sem érzékeli, hiába nyomkodom. Előtte linuxon ment...
A gép típusa: HP 625 Notebook XN829EA
Hálózati kártya everest szerint:Realtek PCIe FE Family Controller
Az eszközkezelő szerint más eszközöknél minden rendben, csak itt van az a kis sárga háromszög a driver-hiány miatt.
Próbáltam már HP oldaláról is letölteni drivereket, meg millió más helyről, de semmi... :S
Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
Jó helyen keresgélek egyáltalán?
Az akksinál nincs semmi, mintahogy a gép hátulján sem :S
Elvileg ennek kell lennie. Mást nem találok. Vagy más menüpontban nézzem az everestet?
Én elhiszem!
Megpróbálom feltenni ezeket is! Pillanat és írom az eredményt.
Rákerestem, realtek familyt dob ki. Eszerint tényleg az van benne, tehát jó a driver.
A wifi kapcsoló megnyomásakor a bluetooth kapcsol ki-be... Szerintem ez se normális. Nem lehet valahogy rendszeren belül gomb nélkül bekapcsolni a wifit? Amúgy próbáltam CTRL, shift altgr fn stb-vel is de ezen a gombon csak a wifi jel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!