Miért nem hajlandó szkennelni a nyomtatóm ( bővebben lent )?
Canon Pixma MX395-ös nyomtatóm egyik napról a másikra nem hajlandó gombnyomásra szkennelni... gépről gond nélkül megy de úgy nem engedi hogy beteszem a papírt majd megnyomom a lapolvasás majd a színes másolás gombot... mikor először csinálta, azt írogatta hogy nem talál számítógépet, aztán ez eltűnt de továbbra sem lehet gombnyomásra beolvasni vele... de viszont a gépről engedi a beolvasást...
szerintetek mi baja lehet? két számítógéppel van használva, de egyiknél sem olvas gombnyomásra... próbáltam a nyomtatón alapbeállítást csinálni, már áramtalanítottam is de továbbra sem jó, és ez a gombnyomásra beolvasás jó lenne ha menne mert csak a szoba másik felében tudom elhelyezni a nyomtatót és nem a gép közelében... már nyomtatókábelt is cseréltem nála de mégsem jó...
én is a patronra gyanakszom... de egy dolgot nem tudok, ez normális? a hp-s nyomtatók patronjaiban a szivacs az rendes szivacs ennek meg olyan hangja van mint ha megszáradt purhabba nyomnám a tűt + ennek nincs a szivacs a patron tetejéig a hp-s patronoknak meg igen... ez normális? vagy ha vennék bele patront és nem a gyári lenne az már nem lenne ilyen?
am utántöltve még csak egyszer volt.. húsvét után valamikor vettem, max 1 héttel húsvét után... lehet hogy picit sokat nyomhattam bele... kb 10-12 mili lehetett ( már nem emlékszem mennyi volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!