Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem hajlandó szkennelni...

Miért nem hajlandó szkennelni a nyomtatóm ( bővebben lent )?

Figyelt kérdés

Canon Pixma MX395-ös nyomtatóm egyik napról a másikra nem hajlandó gombnyomásra szkennelni... gépről gond nélkül megy de úgy nem engedi hogy beteszem a papírt majd megnyomom a lapolvasás majd a színes másolás gombot... mikor először csinálta, azt írogatta hogy nem talál számítógépet, aztán ez eltűnt de továbbra sem lehet gombnyomásra beolvasni vele... de viszont a gépről engedi a beolvasást...

szerintetek mi baja lehet? két számítógéppel van használva, de egyiknél sem olvas gombnyomásra... próbáltam a nyomtatón alapbeállítást csinálni, már áramtalanítottam is de továbbra sem jó, és ez a gombnyomásra beolvasás jó lenne ha menne mert csak a szoba másik felében tudom elhelyezni a nyomtatót és nem a gép közelében... már nyomtatókábelt is cseréltem nála de mégsem jó...

2014. jún. 2. 15:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

én is a patronra gyanakszom... de egy dolgot nem tudok, ez normális? a hp-s nyomtatók patronjaiban a szivacs az rendes szivacs ennek meg olyan hangja van mint ha megszáradt purhabba nyomnám a tűt + ennek nincs a szivacs a patron tetejéig a hp-s patronoknak meg igen... ez normális? vagy ha vennék bele patront és nem a gyári lenne az már nem lenne ilyen?

am utántöltve még csak egyszer volt.. húsvét után valamikor vettem, max 1 héttel húsvét után... lehet hogy picit sokat nyomhattam bele... kb 10-12 mili lehetett ( már nem emlékszem mennyi volt..

2014. jún. 3. 15:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Újratöltéshez nem értek. Amiket írtál, az alapján azt hittem, te jobban benne vagy ebben :)
2014. jún. 3. 15:49
 23/25 A kérdező kommentje:
hát benne benne vagyok mert már több száz milinyit töltöttem után, meg tudom mit és hogy de így még nem jártam egyel sem, de eddig csak hp-s nyomtatóim voltak és azért kérdeztem mert azokban televolt normális szivaccsal a patron ebben a canonben meg csak egy kis purhab...xD és reméltem hogy neked volt már tapasztalatod canon patronnal..
2014. jún. 3. 15:57
 24/25 A kérdező kommentje:
meg döglött már be 1,5-2 éves patronom is amit folyamatosan után töltögettem ráadásul utólag kiderült hogy nem is volt jó hozzá a tinta de azért ment vele majdnem 2 évig.. és egy idő után nem engedett nyomtatni, addig meg hiába engedett nullás tinta szinttel, aztán már resetelni sem lehetett..
2014. jún. 3. 16:00
 25/25 A kérdező kommentje:
kicseréltem a fekete patront, és ezzel már jó...
2014. júl. 2. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!