Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj ezzel a géppel?

Mi lehet a baj ezzel a géppel?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm elhozta hozzám a gépét a következő problémákkal.

(Minden nap áramtalanítják a gépet teljesen)

Áram alá helyezéskor a gép automatikusan elindul, bekapcsoló gomb megnyomása nélkül. Az órát minden alkalommal be kell állítani)

Alaplapi elemet kicseréltem újra, bár nálam az óra sem állítódott el, és az áramtalanítás után az önálló indulást sem produkálta.

Mondtam neki, hogy nálam jó, de miután hazavitte nála újra előjöttek ezek a gondok.

2014. jún. 1. 12:41
 1/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk arra panaszkodott még, hogy kikapcsolt állapotban áramtalanítás nélkül pl "brummog" valami, szóval ezért áramtalanították teljesen a gépet.

Lehet esetleg, hogy valami hálózati zavar okozza?

2014. jún. 1. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a tápegységre tippelnék, azzal lehet gond.
2014. jún. 1. 14:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Tápegység jó. Vadonat új. Alaplap is új.
2014. jún. 3. 11:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Ráadásul, mint írtam, nálam tökéletesen működött is minden. De ahogy hazavitte nála újra kezdődtek a bajok. :|
2014. jún. 3. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor még arra tudok tippelni, hogy túláramot kap. Érdemes lenne megnézni, hogy 230 V feszültség jön-e.
2014. jún. 3. 20:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen , erre én is gondoltam, de nem vagyok elektromos szakember. Kösz a megerősítést, megnézetem velük.
2014. jún. 5. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!