Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok kezdeni ezzel a géppel?

Mit tudok kezdeni ezzel a géppel?

Figyelt kérdés

Adott 1 asztali pc.Tudom nem 1 mai darab de sajnos anyagi gondok miatt nem nagyon van keret újra.Ebből a gépből ki lehet hozni valamit?

Intel(R) Celeron CPU 2.80Ghz

2,79Ghz DDR1 2,5G Ram

Nvidia Quadro NVS 290 Videókártya

Az alaplapról csak annyit tudok,hogy IBM gyártmányú

Mit tudok kezdeni ezzel a géppel?van értelme tovább fejleszteni vagy inkább érdemes új pc-t venni.Nem szeretnék 1 szupermega pc-t csak pl a Terraria multiplayerben ne akadjon

+Még annyit,hogy van 1 Asrock 775Dual-Vista alaplapom külön

2014. febr. 23. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Azok a fránya anyagiak, hát sajnos valóban jól látod, erre a gépre már nem nagyon érdemes belenyúlni, sajnos fejleszteni sem lehet érdemileg. Az Asrock 775Dual-Vista alaplapban már látok kis lehetőséget.

[link]

8500 Ft-ért bele + 4GB DDR2-t valahonnan szerezni és hozzácsapni egy HD7750-es VGA-t, ami kb. 25k és ezen már el lehetne játszogatni. Szerintem gondold át!

2014. febr. 23. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
ééééértem és a procival nem kellene semmit csinállni?
2014. febr. 23. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést most láttam,hogy proci is benne van :D
2014. febr. 23. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha valaki tud válasz akkor még elfogadok
2014. febr. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!