Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a laptopomnak?

Mi a baja a laptopomnak?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy laptopot. Nem új. Nagyon öröltem neki, de 3 nap után lett vele vmi :S. 3napig minden szupi volt gyors meg minden, aztán meg alig akart bekapcsolni, meg egyfolytában töltött. Gondoltam vírus. Újra lett telepítve minden. Lett rá téve Norton Ghost is. ami a másik gépen bevált. De most is nagyon lassú! Egyfolytában tölt, a start menü 6 perc alatt jött be. Letöröltem a Ghost-os programot és megint gyors lett. De köv. alkalommal mikor bekapcsoltam megint lassú. Aztán megint telepítettem a Ghost-os programot, végig futtatam, de megint lassú lett. Szóval a lényeg hogy MIÉRT ILYEN LASSÚ???? Amikor gyors volt korábban. Segítsetek, el vagyok keseredve :(
2009. dec. 31. 11:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ma 8 óra hosszáig telepítette az SP3-t de egyszer csak nem ment tovább. a mégsére sem lehett kattintaniu. így hát abbahagytam. :( Nem rakta fel.
2010. jan. 10. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Először takarítsál, futtasd le a Ccleanert, aztán töltsd le a Kaspersky próbaváltozatát (kulcsot adnak hozzá) és sűrgősen futtasd le. [link] Valami fertőzés lehet a gépeden (trójai vagy féreg), ha azt leírtod, akkor nagyon gyorsan le tudod tölteni az SP3-at. Nálam is ez volt.
2010. jan. 11. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!