Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a laptopomnak?

Mi a baja a laptopomnak?

Figyelt kérdés
Most kaptam egy laptopot. Nem új. Nagyon öröltem neki, de 3 nap után lett vele vmi :S. 3napig minden szupi volt gyors meg minden, aztán meg alig akart bekapcsolni, meg egyfolytában töltött. Gondoltam vírus. Újra lett telepítve minden. Lett rá téve Norton Ghost is. ami a másik gépen bevált. De most is nagyon lassú! Egyfolytában tölt, a start menü 6 perc alatt jött be. Letöröltem a Ghost-os programot és megint gyors lett. De köv. alkalommal mikor bekapcsoltam megint lassú. Aztán megint telepítettem a Ghost-os programot, végig futtatam, de megint lassú lett. Szóval a lényeg hogy MIÉRT ILYEN LASSÚ???? Amikor gyors volt korábban. Segítsetek, el vagyok keseredve :(
2009. dec. 31. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Írd le a laptop paramétereit és hogy milyen operációs rendszert futtatsz rajta.
2009. dec. 31. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Milyen tűzfal, virus- és kémprogram irtó van rajta?
2009. dec. 31. 17:23
 3/12 A kérdező kommentje:

1.33 GHz

224 MB RAM

Winchester 20 GB , XP megy rajta, 1-es Pack.

Bár lehet megoldósik a probléma, egy ismerős szerint érintkezési probléma va. Tegnap kiírta, hogy Operating System not found. Kikapcsoltam, megmogzattam és aztán újra jó és gyors volt.

2010. jan. 3. 10:04
 4/12 A kérdező kommentje:

Ja és volt rajta Virus Buster nevű vírusírtó.

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 3. 10:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Vmi más tipp a problémára?
2010. jan. 5. 21:25
 6/12 czibles ***** válasza:
amenyiben "biztonsági másolatos" XP-t használsz lehet hogy élből az a virusos, próbáld meg egy XP SP4-essel.
2010. jan. 5. 22:07
 7/12 czibles ***** válasza:

+az előzőhöz

ha meg nagyon nem megy próbálj ki 1 linuxot az szinte biztos, hogy normálisan fog rajta működni (pl Ubuntu).

2010. jan. 5. 22:10
 8/12 A kérdező kommentje:

Az XP-val ami rajta van annak rendben kell lennie, mert a másik gépen is ez megy. Jó volt a laptop az XP-vel egy darabig...

Ha letöltöm ezeket vhonnan akkor feltudnám rá rakni, csak be sem jön az a baj.:S

2010. jan. 7. 10:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha jogtiszta a Windows XP, akkor töltsd le a Microsoft Letöltőközpontból az SP3-at. Biztonsági okokból sem lehet ezt mellőzni.

[link]

2010. jan. 7. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
XP SP4? Ezt a sületlenséget honnan szedte az előző válaszoló? ;-D
2010. jan. 7. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!