Windows Phone 8 micro SD kártyán "duplikátumok"?
Van egy Nokia Lumia 820-as telefonom, 16 GB-os Samsung micro SD(HC) kártyával. A kártyán van pár zene, de inkább filmeket (főleg sorozatokat) szoktam rá tenni, és a telefonról nézni.
Pár napja észrevettem, hogy a videóknál mindent többször listáz ki a telefonom. Először mindenből 2 lett, majd tegnap délutánra már vagy 4 példány volt mindenből.
Számítógépre csatlakzotatva USB kábellel, mindenből csak egy van (a méretből adódóan rá sem férne minden kétszer...). Ha a telefonon törlök egyet (mert megnéztem pl.), akkor megmarad a másik/többi példány a listában, de már nem tudom lejátszani.
Amit próbáltam:
- újraindítani a telefont
- kivenni a kártyát, bekapcsoli úgy, majd visszatenni
(Ezt természetesen nem bekapcsolt állapotban, mivel ebben az akksi möggött/mellett van...)
- lementettem mindent a kártyáról (ügyelve, hogy mindent egyszer másoljak, és csak a videókat, mp3-akat, a WP mappát nem!). Ezután a telefonon formáztam a memóriakártyát (a beállításokból), majd visszamásoltam mindent és ugyanaz a helyzet.
- utoljára ugyanez, de kivettem a kártyát és kártyaolvasóval + számítógéppel (Windows 8.1) formáztam meg a kártyát (lassan, FAT32-be)
És még mindig duplán listáz ki mindent...
Valaki találkozott-e már ilyennel, akár Androidos telefonon is, és tud-e rá megoldást?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!