Problémám hogy van egy Fujitsu SIEMENS scaleo 600-as gépem és elöl van neki egy audió kiminet és egy micro phone kimenet és nem müködik mié lehet ez?
Figyelt kérdés
már kiprobáltam mindent de nemtom hogy mié nemtudom használni ?2014. ápr. 17. 22:08
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg nincs bekötve az alaplapra/hangkártyára, csak lóg a kábel belül a levegőben. Szedd szét a gépet, és kösd be.
Ha nem integrált hangkártyád van, hanem "rendes", akkor arra kell bekötni, nem az alaplapra. (Ez is lehet a hiba oka, ha hangkártyát használsz, közben meg az alaplapra van rádugva.)
2/4 A kérdező kommentje:
oké megnézem de nekem külön hang kártya van bekötve nem az alap lapit használom
2014. ápr. 17. 22:15
3/4 anonim válasza:
Akkor arra dugd rá a csatlakozót, ami az előlapi jackekből jövő kábel végén van. Ha esetleg nincs megfelelő hely a hangkártyán, amire rá lehet dugni, akkor sajna így jártál.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sikerült megoldanom kivetem a hang kártyát és már müködöt is :)
2014. ápr. 21. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!