Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megbízható laptop márkák?

Megbízható laptop márkák?

Figyelt kérdés
pl: SAMSUNG, ACER, LENOVO, stb stb
2014. máj. 28. 18:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

3 betűt írnék: IBM

Aki használt már IBM lapost, mondjuk T, X szériából, az tudja, hogy piszok masszív és stabil darabokról van szó.

Attól is függ, hogy mire használnád, csodálkoztam is, hogy nem kérdezte eddig senki.

Irodai munkára DELL.

Ha komolyabb, grafikai vagy tervezési munkára kell, akkor Samsung, ASUS, Lenovo

Ha játékra, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe, és vagy Lenovo-t válasz (tapasztalatból tudom, hogy kicsivel jobb a hűtése a márkának, mint a konkurenseké) avagy MSI/AW és hasonló nyalánkságok.

Jó hír viszont, hogy ha ajtóékre, poháralátétre, vagy az asztal billegését csökkentő eszközre van szükséged, akkor igen olcsón juthatsz Fujitsu gépekhez!

2014. máj. 29. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Az IBM 2004/2005-ben eladta a PC részlegét, köztük a laptop gyártást is a Lenovo-nak. Így sajnos IBM feliratú laptopot már nem árulnak. Minden más amit írtál hibátlan :)

2014. máj. 29. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Acert ne. Volt a családban 2 is, mind2 alaplap hibával adta meg magát, pont a garancia lejárata után 2 nappal. Soha többet. Viszont most egy üzleti Dellem van, 2 éve, használtan vettem, eddig csak a processzor hűtője kopott el, csapágyas lett, de itt én voltam a hibás, mert nem takarítottam ki, de nem volt nagy tétel az a 2 ezer forint. állítólag a Toshiba is kerülendő olcsó árszegmensben.
2016. febr. 3. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Acert ne. Volt a családban 2 is, mind2 alaplap hibával adta meg magát, pont a garancia lejárata után 2 nappal. Soha többet. Viszont most egy üzleti Dellem van, 2 éve, használtan vettem, eddig csak a processzor hűtője kopott el, csapágyas lett, de itt én voltam a hibás, mert nem takarítottam ki, de nem volt nagy tétel az a 2 ezer forint. Állítólag a Toshiba is kerülendő olcsó árszegmensben.
2016. febr. 3. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:

A mi Toshibánk 10 ÉVE megy, és még semmi baja.

Dell nagyon ajánlott, és a Sony VAiO is,

2016. aug. 6. 21:16
 16/16 anonim ***** válasza:
én most vettem egy ASUS Monitort és én az ASUS-ra is 3 év Garanciát kaptam.
2016. szept. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!