Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a processorommal?

Mi lehet a processorommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

hogy megfigyeltem,tegnap még jól eljátszottam egy játékkal,nem szagatott minden jól ment....

ma elekzdtem játszani,és szaggatott....

De szinte minden!!

Megnéztem ctrl+alt+del-t és a processor mindig 90% feletti kihasználtságon van!

ilyen eddig nemvolt....

A Processor Intel Socket 775-ös 2,8 Ghz-es...

És az a baj hogy már a windows Alapjáraton is amikor fut, 90% a kihasználtság!

2009. dec. 30. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez így nehéz. Nem a processzoroddal van baj; a rendszeren fut valami, ami terheli a processzorod. Feladatkezelőben nézd meg, melyik folyamat terheli?
2009. dec. 30. 17:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát a feladatkezelőben ami a legjobban eszi az a bizonyos

"winsw.exe"

Jah és mellesleg OP rendszerem XP SP3,ha ez szánít,de gondolom igen

2009. dec. 30. 17:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Segítséged,bezártam ezt a folyamatot és már megy faszán! :D:D

mostmár alapjáraton 10-15% :)

csak nemtudom hogy baj e hogy bezártam azt... vagy az csak egy fölösleges valami?

2009. dec. 30. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:

jav.: SOS. Futtass le csökkentett módban, egy mély vírus és kémprogram keresést!

wins.exe ismert IRC Féreg

[link]

wins.exe Fájl információ

Leírás: wins.exe található, a mappa C: \ Windows \ System32. Ismert fájlméretek a Windows XP a 102.840 bájt (50%-a az összes előfordulás), 150.528 byte, 144.896 byte, 49.152 byte, 214.528 byte.

wins.exe nem a Windows rendszer file. A programok között nem látható. Ezért a technikai biztonsági minősítés 57%-a veszélyes

Ha wins.exe \ Windows majd a biztonsági minősítés 95%-a veszélyes. Fájl mérete 138.240 byte..... Elindul a Windows indulásakor..... File wins.exe nem a Windows core fájl. wins.exe képes elrejteni magát

Ha wins.exe található \ Windows majd a biztonsági minősítés 72%-a veszélyes. Fájl mérete 65.536 byte. Nincs információ a gyártó a fájlt. A program nem látható ablak. File wins.exe ismeretlen fájl a Windows mappában. A fájl nem a Windows rendszer file.

[link]

2009. dec. 30. 19:29
 5/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, és megnéztem de nekem a rendszer üresjárata foglalja a procit nagyon, 80 fölött. Légyszi valaki segítsen, mit tudok tenni?
2010. ápr. 5. 21:12
 6/9 anonim válasza:
Sőt nem csak az üresjárat hanem egy ún.: SUNP.exe is sokat foglal
2010. ápr. 5. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

"nekem a rendszer üresjárata foglalja a procit nagyon, 80 fölött."

:DDD

Kösz, ezt jó volt olvasni, így kora reggel :D

Ui: Gondold át, mit írtál :D

2010. ápr. 6. 07:11
 8/9 anonim válasza:
Persze annak kell is, okés. De ennyire?
2010. ápr. 7. 00:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Najólvan, kiröhögtem magam, akkor leírom a lényeget :D

Ha a rendszer üresjárata 100%-on "tartja a procit", akkor a procid teljesen üresjáratban "megy", azaz nem dolgozik semmit.

Elvi síkon ha mondjuk fut 20 folyamat és egyenként 1%-ban dolgoztatja a procit, akkor a rendszer üresjárata 80% (1x20=20, 100-20=80).

Tehát minél nagyobb a rendszer üresjáratánál a %, annál inkább nem csinál a proc. semmit (azaz pihen).

2010. ápr. 7. 06:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!