Mi lehet a processorommal?
Sziasztok!
hogy megfigyeltem,tegnap még jól eljátszottam egy játékkal,nem szagatott minden jól ment....
ma elekzdtem játszani,és szaggatott....
De szinte minden!!
Megnéztem ctrl+alt+del-t és a processor mindig 90% feletti kihasználtságon van!
ilyen eddig nemvolt....
A Processor Intel Socket 775-ös 2,8 Ghz-es...
És az a baj hogy már a windows Alapjáraton is amikor fut, 90% a kihasználtság!
Hát a feladatkezelőben ami a legjobban eszi az a bizonyos
"winsw.exe"
Jah és mellesleg OP rendszerem XP SP3,ha ez szánít,de gondolom igen
Köszönöm Segítséged,bezártam ezt a folyamatot és már megy faszán! :D:D
mostmár alapjáraton 10-15% :)
csak nemtudom hogy baj e hogy bezártam azt... vagy az csak egy fölösleges valami?
jav.: SOS. Futtass le csökkentett módban, egy mély vírus és kémprogram keresést!
wins.exe ismert IRC Féreg
wins.exe Fájl információ
Leírás: wins.exe található, a mappa C: \ Windows \ System32. Ismert fájlméretek a Windows XP a 102.840 bájt (50%-a az összes előfordulás), 150.528 byte, 144.896 byte, 49.152 byte, 214.528 byte.
wins.exe nem a Windows rendszer file. A programok között nem látható. Ezért a technikai biztonsági minősítés 57%-a veszélyes
Ha wins.exe \ Windows majd a biztonsági minősítés 95%-a veszélyes. Fájl mérete 138.240 byte..... Elindul a Windows indulásakor..... File wins.exe nem a Windows core fájl. wins.exe képes elrejteni magát
Ha wins.exe található \ Windows majd a biztonsági minősítés 72%-a veszélyes. Fájl mérete 65.536 byte. Nincs információ a gyártó a fájlt. A program nem látható ablak. File wins.exe ismeretlen fájl a Windows mappában. A fájl nem a Windows rendszer file.
"nekem a rendszer üresjárata foglalja a procit nagyon, 80 fölött."
:DDD
Kösz, ezt jó volt olvasni, így kora reggel :D
Ui: Gondold át, mit írtál :D
Najólvan, kiröhögtem magam, akkor leírom a lényeget :D
Ha a rendszer üresjárata 100%-on "tartja a procit", akkor a procid teljesen üresjáratban "megy", azaz nem dolgozik semmit.
Elvi síkon ha mondjuk fut 20 folyamat és egyenként 1%-ban dolgoztatja a procit, akkor a rendszer üresjárata 80% (1x20=20, 100-20=80).
Tehát minél nagyobb a rendszer üresjáratánál a %, annál inkább nem csinál a proc. semmit (azaz pihen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!