Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem nem ad képet mi lehet...

Mateo18 kérdése:

A gépem nem ad képet mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
mindig lefagyott és ideges voltam hetente 2x kellett ujratelepíteni, ráütöttem a tetejére ujraindítottam és nem adott képet ,a monitornak mégcsak jelet sem adott ,kivettem a vga-t ugysem jó,a ramot is a processzort mindent átnéztem ,nemtudom most mit kéne cserélni benne sajnos nem olcsó gép .

2014. máj. 28. 00:44
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet nem kéne ütni.. bármi tönkremehetett benne.. az hogy külső sérülés nincs attól még belül bármi károsodhatott az alkatrészekben.. én vagy elvinném egy szervizbe vagy próbálnék cserealkatrészeket találni hátha rájövök mi a baj
2014. máj. 28. 02:17
 2/3 A kérdező kommentje:
alkatrész csak úgy tudok cserélni ha megveszem ,és az úgy meg nemjó mert nem tudom mi a rossz, sokan az alaplapot mondják procit már cseréltem de nem jó,azt tervezem veszek egy alaplapot amibe jók ezek a cuccok és ugy tuti jólesz
2014. máj. 28. 18:05
 3/3 anonim ***** válasza:
de ha nem akkor kidobtál 1 alaplap árát.. ha nem tudsz valakitől kérni alkatrészt kölcsön az problémás.. de nekem ugyanezt csinálta múltkor a ram miatt.. de lehet simán vga is..
2014. máj. 28. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!