Amd FX-8350 el jobban futna a WoT?
Figyelt kérdés
Egy Sapphire Radeon HD5830-at lecseréltem egy Sapphire Radeon R7 265-re és a World of Tanks-ban (most ez a leglényegesebb számomra) kb 3-4 fps-el lett több (átlagba 36.210-ről 37.739-re, ugyan azon a replay-en teszteltem) . Ennél azért többre számítottam.
Na most arra gondoltam, hogy a processorom lehet a lugas mert ugyanis az egy Amd Athlon II x4 640.
Ezt akarom lecserélni egy Amd FX-8350-re. Megéri? Vagy esetleg egy másik cpu-ra? Mit ajánlotok?
(8gb ramom van szóval azzal sincs gond)
2014. máj. 27. 19:17
11/19 anonim válasza:
Nem az órajel határozza meg a cpu magonkénti erejét.
12/19 anonim válasza:
13/19 A kérdező kommentje:
jó nem számolom össze de szerintem drágább lenne újra építeni a gépemet minthogy vegyek egy amd-t. Nem csak a wot a lényeg, nem csak az egy szál a lényeg. Játszok sok féle játékkal és sokszor tömörítgetek, renderelek videókat is. Ezekbe pedig már nem hiszem hogy jobban megéri felépíteni egy új konfigot minthogy vegyek egy amd-s procit.
2014. máj. 27. 20:22
14/19 anonim válasza:
Akkor találgass hogy miért vesznek az emberek renderer gépbe i7-et.
15/19 A kérdező kommentje:
de gondolom nálad az ár nem számít. 1.5x annyit meg nem fogok kiadni azért, hogy néhány mp-el hamarabb kész legyen valami. Nekem főleg játékra kell és nem tudom melyik játékhoz nem elég egy 8350.
2014. máj. 27. 20:33
16/19 anonim válasza:
Intelt ne vegyél mert drága!!!!! Inkább vedd meg azt az AMD -t ;)
17/19 anonim válasza:
Jó ülj le egyes!
Az AMD 45e kb
I3 30e+MSI B85M P33 15e
ugyanott vagyunk.
19/19 A kérdező kommentje:
igen, utánna néztem kicsit és már tegnap megrendeltem egy ilyet, ugyan innen :D
2014. máj. 29. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!