Ha telepítem a win 8-t win 7-re, akkor eltünnek az adataim?
Eredeti oprendszert buheráltra cserélni nem éri meg.
Ha az adataid rendesen, egy másik partíción tárolod, akkor nem tűnnek el.
Te buta vagy kedves utolsó.
Nekem Windows 7 eredeti, a 8 buhera, mégis kimondom: a játékaim több FPS-t kapnak 8 alatt.
A Windows 8 kezelése teljesen megegyezik a Windows 7 kezelésével, kivéve a startmenüt... azt szeptemberben megkapja a 8 is, de ha nem akar várni akkor start8 és ugyan az lesz.
Megéri váltani. Gyorsabb sokkal! A játékok is gyorsabbak!
77% te aztán nagy szakember lehetsz... gondolom, hogy lekörözöd a tudásomat is mert te aztán értesz hozzá.
A Windows 8 kezelése ugyan az mint a Windows 7-nek.
Játékra a konzol igazából csak az otthoni gamereknek megfelelő, az összes profi gépen tolja. A konzol egy kaka.
"A Win8 egy szar." - igen, nekem mindig csak ezt az egy érvet tudjátok felhozni ellene... megsúgom.. ez nem érv.
Azért mert valami más egy picit, még nem szar. A Windows 8 valójában a Windows 7-nél egy stabilabb rendszer, mondhatjuk úgy is, hogy a Win7 feljavított változata.
Újabb technológiákat használ, biztonságosabb, kíméli a hardvert és gyorsabban tölt be(boot time).
Az, hogy a modern UI nem tetszik az nem azt jelenti, hogy a Win8 egy szar, hanem azt, hogy ne használd Win8 alatt, ugyanis a használata a Start8 nevezetű szoftverrel elkerülhető.
Most lehet ész érveket felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!