Amcsih kérdése:
Laptop 140ezer alatt és még pár kérdés?
Figyelt kérdés
ballagás után (tudom még kicsit később lesz, jún 21.) venni szeretnék egy laptopot, és maximum 140ezrem lesz,de inkább kevesebb.. én egy olyasmire godoltam amiben van: i3 2,4 ghz proci + 4gb ram, kamera, wifi, bloutooth (<- lehet nem jól írtam), és persze új kéne.. jó ez a proci vagy van ennél jobb is ilyen áron? hol vegyem meg? neten rendeljem vagy inkább közeli boltban? windows 8-on fut minden win7-es játék? ha megkjapom free dos-ban a gépet, újratelepítethetem más rendszerrel ingyenesen?2014. máj. 25. 11:10
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!