Vettem egy tápegységet és sípol?
üdv. vettem egy új tápot és amikor bekapcsolom a gépet elkezd kb 1 perc múlva sípolni. Egyre hangosabban és egyszer csak abba hagyja. Van amikor rájön és megint elkezni (ritkán, de indítás után mindig) mi lehet a baja???
Ilyen táp, innen is vettem:
Küld vissza hogy számítsák be a pénzed (mivel az a táp....xar...) és mivel ugyan ott kell vásárolj,vegyed ezt amúgy nagyon jó tápot
(sokkal jobb és megbízhatóbb mint az az akármi..)
Ha nem tudsz többet fizetni,sokkal jobban jársz ezzel:
Mellesleg milyen géped van? Jó lenne tudni hogy egyáltalán kell-e ilyen erős táp..
A procid stb is kéne,de valszleg neked még egy 450W-500W-s táp is bőven elég lenne.
Vegyed ezt ha olcsóbban akarsz kijönni,ha nem akkor meg a Corsair CX-et ajánlanám (szerintem megéri a CX)
Ha meg nem fogadják vissza emlegesd a fogyasztóvédelmet..
Meggondolhatjuk magunkat és visszaléphetünk a vásárlástól az interneten rendelt termék átvétele után?
Igen, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg bennünket internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben gyakorolhatjuk.
Forrás:
U.i.:
Ez esetben ha elmondod hogy félreértésből lett vásárolva,akkor nem számít kivételnek.
Közel se biztos, hogy hibás a táp, de ettől független tényleg nem jó választás.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!