Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom beállítani hogy...

Hogyan tudom beállítani hogy az xp-nél a számítógép bootoljon?

Figyelt kérdés
Xp van a számítógépen. de valamiért kikapcsolt és azóta nem kapcsol be, elindul de mindenfélét kiir és nem kapcsol be, a telepítő CD ket nem érzékeli. Pendriveon van a win7. Hogy tudnám ratenni?

2014. máj. 22. 18:31
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Nem kell szakember!! annyi pénzt kérnek el amennyit nem szégyellnek!! talán ha értelmesen lépésről lépésre valaki elmagyarázná neki mit hogy csináljon!! ez az oldal azért van hogy segítsünk egymásnak.. vagy az urak hölgyek mégsem olyan biztosak magunkban ?? vagy fárasztó gépelni mi? én leírnám de nem értek hozzá.. de be is vallom nem okoskodom.. szakember .. faxt mindent magamtól tanultam.. lehúzzák csak lóvéval.
2014. máj. 23. 11:56
 22/22 anonim ***** válasza:

OFF

21-esnek teljesen igaza van.

Van olyan lehetőség is pl, hogy skype. Vegyétek fel egymást. (Privát levelezésben. Van itt olyan is.) Könnyebb, mint gépelni és rövidebb is sokkal. Ha gépelésre rááldozzuk az időt, akkor élő beszélgetésre is rá lehet. :) Nem kell félni az élő hangtól és világszerte tönkre lehetne tenni azt az undorító lehúzós intézményt, ami telefonos távsegítség néven fut. Ráadásul sokszor nem is segítenek szívesen. Hadd ne soroljak cégeket.

Ez pont olyan dolog, mint hogy az emberek rájöttek arra, hogy töredék költség alatt saját maga bárki megjavíthatja a saját műszaki eszközeit, ha neten tanul, körülnéz picit és maga megveszi az alkatrészeket és beforrasztja. Ez egyre jobban kezd elterjedni. 8-10 db kondenzátor cseréért képesek elkérni 5-7 ezret, vagy még többet, holott egy kondi kb 50-200 ft. :D

2014. máj. 23. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!