A gépem vinné-e a nem sokára kijövő Far Cry 4-et vagy bővítésre szorul?
Nem igazán tudom hogy miket kéne ide írnom, amiket én képzelek azokat írom most le.
Jelenlegi konfiguráció:
-Processzor: 4x Inetl Core i3 CPU 560, 3.33GHz-esek
-Videokártya: AMD Radeon HD 6700 Series
-Windows: Windows 7 Home Premium 64 bites (nem tudom, hogy lényeges-e)
-HDD: 750Gb-os
-RAM: 4gb-os
Ha valamit kihagytam akkor írjátok és leírom kommentbe.
Tudom hogy még nincs kint a Far Cry 4 gépigénye de a várható gépigényt biztos sokan tudják, vagy gondolják. ehez mérten kérném a válaszokat.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A tudják azt ki is lőheted, a gondolják meg senkit se érdekel ahogy legtöbbször a hivatalos gépigény is minden csak nem valós. Majd ez igazán akkor fog eldőlni ha kint lesz, de valamilyen szinten a te gépeden is futnia kellesz. A nagyobb igények miatt viszont lassan gyűjthetnél egy fokkal erősebb vga-ra meg a költséghatékonyság miatt esetlegesen egy használt lynnfield-re.
Vagy kérdezd meg a második válaszolótól akinek varázsgömbje van mint láthatjuk.
Nem kell aggódnon Sok helyen írják hogy a gépigénye ugyan az lessz mint a 3-nak. bőven jó hozzá a géped nekem proci:Intelcore 2 quad 2,66GHz ram: jó az 10GB
vidikari:nvidia geforce GT 630 1 GB DDR 3 és ilyen gépnél a farcy 3 maxon futott 42 fps-el persze én nem full HD-ban jáccom 1680x1050 f****ág ez a gépigényjóslás arra van hogy költsd a pénzed mint a b*rom.
4 GB RAM-od van?
hát akkor próbáld meg hátha elviszi lowon
de ne nagyon tervezz semmi mást futtatni a háttérben,mert olyan lassú lesz mint a rettenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!