Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a crossfire? (AMD) (Lebutít...

Mi a crossfire? (AMD) (Lebutítva kérném a válaszokat)

Figyelt kérdés

Venni szeretnék vgat és nézegettem az r9 270x et.

Van crossfire támogatása és ahogy én értettem a netről össze lehet kötni két vgat hogy dupla olyan erős legyen, de ez találgatás csak remélem tudtok segíteni.

2014. máj. 20. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen jot mondasz de rengeteg gond van vele

Sok jatek nem hasznalja a dupla GPU tamogatast

Eleg meghuzza a villanyszamlat

Jo minosegu tap kell neki (700-800W) ami megint csak draga

Kell neki egy nagyon jo huto

es nagyon gyakran nem eri meg mert ha 2 VGAT osszekotsz abbol az arabol vehetnel 1 sokkal jobbat.

2014. máj. 20. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen jól vetted le az információt valóban arról van szó, hogy több kártyát tudsz összekötni ezt az ATI-jék CrossFire-nek hívják, az nVidia-ék meg Scalable Link Interface (SLI)-nek...
2014. máj. 20. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
a crossfire azt jelenti, hogy ket ugyanolyan AMD videokartyat osszekotsz egy erre kialakitott pici kabellel. ezt az nvidianal SLI-nek hivjak.
2014. máj. 20. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Két azonos chipsetű vga összekötve. AMD: Crossfire. NVIDIA: SLI.
2014. máj. 20. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor érdemes ha kettővagy több képernyőd van mert akkor nem egy kártyát terhel mindkettő. Az nVidia csak kettő ugyan ilyan kártyát enged míg az AMD lazábban veszi. Jó hűtő nem kell neki mert ha egy asus, gigabyte stb től vezsed akkorazokon már jó a hűtő táp pedig attól függ hogy melyik kettő kártya de tényleg többet fogyaszt mint amire sokszor szükség van
2014. máj. 21. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!