Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kártya szintjét hozza...

Milyen kártya szintjét hozza 2db 270X Toxic Crossfire-be kötve?

Figyelt kérdés
Illetve fullHD-n elég a 2GB VRAM?
2014. máj. 2. 02:04
 1/6 anonim ***** válasza:
FullHD-n szűkösen 512MB VRAM is elég, 1 giga bőven elég. A kártyák erejéről keress tesztet, itt nem nagyon fogsz találni senkit ilyen konfiggal, itthon még mindig az MX440 a menő.
2014. máj. 2. 02:08
 2/6 Kis Peter-IStvan ***** válasza:
0%

inkabb ne vetemedj crossfire-re , mert 1 270x ha 30fps-t allit elo akkor 2 nem 60-at fog hanem 40-50 kozott...

Ha mar tneyleg tobb videokartyat akarsz futtatni akkor azt nvidias kartyakkal tedd inkabb , mert a SLI stabilabb kevesebb az fps drop es valamivel jobban dolgozik egyutt a 2 gpu tehat ha 1 gtx770 40fps-t akkor 2 mar 65-70 korul mozog.

DE ezek a jo esetek a legtobb jatek , de meg az ujak sem szeretik a multi gpu-s rendszereket , van hogy rendes optimizalasokkal vagany lenne de lehet , hogy nem is hasznalja a masadik gpu-t...

Ha meg mindig crossfire-ozol akko abszolut idealis esetben akar egy r9 290X szintjet , de realisztikusan egy 280x szintjet

2014. máj. 2. 04:04
 3/6 Kis Peter-IStvan ***** válasza:
jaj a ram pedig eleg kb. max 1.5gb kell 1080p-re
2014. máj. 2. 04:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet megmondani, mert nem stabil érték a támogatás miatt, keress fórumot, ahol valaki meg tudja mondani, hogy milyen játékot há y FPS-sel futtatja.
2014. máj. 2. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Néhány éve néztem utoljára CF vs SLI tesztet, ott a CF jött ki hatékonyabbra, bár nem voltak egetverő különbségek. Mindenesetre jobb egy R9 290, mint két 270X (jobb fogyasztás, stabilabb teljesítmény).
2014. máj. 2. 09:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Van már 1 db Toxic,csak arra gondoltam hogy kap mellé mégegyet.

Hallottam ezt-azt,pl a 270X CF eléri a 290 szintjét,de rendes tesztet nem találtam róla.

Hibák,fogyasztás stb nem izgat,csupán a VRAM mennyiségben kételkedtem.

2014. máj. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!