Lehet e Intel i5-3470 proci integrált videókártyáját fejleszteni valahogy vagy erősebbé tenni?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeséget kérdezek nem értek hozzá, csak tudni akarom ha akarok egy erős vidikártyát hozzá, akkor vegyek egyet vagy a sajátját lehet tuningolni.2014. máj. 20. 00:30
1/5 anonim válasza:
Szia nem lehet "tuningolni" az integrált videó kártyáját szóval ha kell egy jó erős akkor venned kell egyet
2/5 anonim válasza:
Vegyél mellé, lehet. Olyat nézzél ki, amit támogat az alaplapod is, ha nem értesz hozzá kérdezd meg eladókat, de írd fel nekik az alaplapod típusát, ill. prohardveren tudsz kari teszteket is nézegetni.
3/5 anonim válasza:
Bocs, ha nem lett volna egyértelmű a fogalmazásom, erősebb videó karit lehet mellé venni, tehát a lehet szót arra értettem. :)
4/5 anonim válasza:
Nem lehet tuningolni, venni tudsz egy erősebbet, ha megmondod mennyiből, akkor ajánlunk is egy VGA-t.
5/5 anonim válasza:
2es vagyok, nekem amúgy 3570Káás proci mellé van egy saphhire radeon r9 270 toxic vidi karim. Sokan ennél drágább vidi karit ajánlottak mellé, de nekem ez is tökéletesen megfelel, szóval azért is írtam még ezt le, hogy azt is vedd figyelembe, hogy neked mik az igényeid, mire akarod használni, milyen játékokra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!