Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gép megy de kép nincs?

A gép megy de kép nincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok a mai nap vettem egy alaplapot egy processzort és egy ramot.

Alaplap: [link]

Processzor: [link]

Ram: Kingmax 1GB 1666Mhz

Amikor be mentem a boltba és megvettem előttem beüzemelték és ment. De mikor haza értem és rádugtam egy Mercury 350 wattos tápot és a monitor semmi mást nem. És a monitor csak készenlétben van. A monitor másik géppel megy. Ki próbáltam másik táppal de avval sem jutottam semmire. Megjegyzés képen ha 20 pines csati mellé bedugóm a 4 pines 12voltos csatit akkor el sem indul a gép ha ki húzom akkor elindul minden ventik pörögnek csak kép nincs.

2014. máj. 19. 23:49
 1/6 Tengor ***** válasza:

A Mercury-t felejtsd el! 350-es tápot 8 alatt nem szabad venni.

Ha nincs szerencséd, akkor a "táp" már maradandó károkat okozott a gépben.

Ha szerencséd van, akkor egy igazi táptól helyre áll a rend.

2014. máj. 19. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy igy van de ezt a 350 enes Mercuryt be raktam egy másik gépbe és azt nem őlte meg. Akkor most mi van? ez gomb elemes kiveszem berakom lehet megoldás?
2014. máj. 19. 23:57
 3/6 Tengor ***** válasza:

Nem megbízható, ennyi.

Ebben benne van, hogy egyik géppel jól megy (egy ideig), a másikat el sem indítja, a nyolcadikat meg megöli. Eddig szerencséd volt, szerintem ne élj vissza vele. Szerezz egy minőségi tápot!

2014. máj. 20. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
A Mercuryt csak barkács célra használtam. Izzót még működtet és ha kell egy kis ledsort is, vagy még talán egy USB porttal ellátva lehet rólla tölteni egy olcsó MP3 lejátszót. Komolyabb eszközre nem kötném...
2014. máj. 20. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Vegyél minimum egy FSP 350-es tápot/ Hexa 400-at.
2014. máj. 20. 06:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bevásárló listát a probléma megoldódott.

Semmi köze nem volt a táphoz egyszerűen csak nem fizettem be a számlát

2014. máj. 20. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!