Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol tudok venni Samsung...

Hol tudok venni Samsung Galaxy S3 LTE telefont?

Figyelt kérdés
Ukrajnában lakom és szeretnék ilyen telefont venni. Ha itt vesszük akkor átszámolva kb. forintba 67.000 Ft. Ha átmennék Nyíregyházára vagy Debrecenbe, akkor mennyiért tudnék venni egy ilyen telefont? és hol? auchan, tesco vagy valamilyen telefonos boltokban? légyszi írjatok helyeket hogy merre lehet venni ilyen telefont? interneten rendelőst ne írjatok!!!

2014. máj. 18. 22:56
 1/4 Okoska Törpike válasza:
Valamijen boltban biztos lehet venni:) Jöhet a zöld kéz:D
2014. máj. 19. 08:55
 2/4 A kérdező kommentje:
ne trollkodjál :@
2014. máj. 19. 13:50
 3/4 anonim válasza:

Sokaig vadasztam én is ezt a telefont. Nehezen de sikerult hozzajutnom két hete az LTE modellhez ami elég ritka. Két lehetőség kinalkozott ha jol lattam.

A T-mobile árulta ezt a verziót. Mivel mar kifutó modell ezert az üzletekben nem, csak a honlapjukon webaruhazbol tudod megvasarolni. Reszletre is elhozhato. Tőlem még mobileloleget sem kertek.

A masik lehetőség a net. TESCOBAN nem kapsz Euronicsban Media Marktban csak a sima S3 van tehát marad a net az LTE-t a simahoz kepest neten is meglepően keves mindössze két mobilszakuzlet forgalmazza. Arukereso.hu-ra beirva van két találat 81 ezerért. Ez a két lehetőség kínálkozik ahogy en láttam.

2014. aug. 20. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, de már vettem S4est :)
2014. aug. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!