Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van 1 samsung galaxy s4...

Van 1 samsung galaxy s4 colone om elvileg 4 magos de ezt írja? :

Figyelt kérdés
0,mag: 1000mzh 1,mag: 1000mzh 2,mag: sleep 3,mag: sleep?
2014. máj. 17. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. máj. 17. 12:32
 2/5 dromedarbalu ***** válasza:

Igen 4 magos!

Azért látod így mert éppen takarékoskodik az energiával.

Ha nem kell annyi teljesítmény lekapcsolja a felesleges magokat aztán amit nem kapcsol le annak leveszi az órajelét hogy kevesebbet fogyasszon.

A két sleep mag éppen le van kapcsolva.

A másik ketőnek meg levette az órajalét.

2014. máj. 17. 13:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem csak az a bajom vele nem tudom hogy a takarékoskodás az oka vagy nem tudom de szaggat még a menü is meg a minion rush ami nem a legnagyobb telefont igényli!
2014. máj. 17. 14:31
 4/5 dromedarbalu ***** válasza:

Ez meg az optimalizáció matt van. Az android sara valamilyen szinten.

Nincs jól optimalizálva. Én mit iphonos ami nem laggol egyáltalán! Még az eredeti galaxykon is észre veszem a bugokat!

Ne agód ez nem hardveres hanem sofwares hiba.

Próbáld rootolni, hátha.

2014. máj. 17. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ne agód ez nem hardveres hanem sofwares hiba."

Nem tudom, hogy észrevetted-e ez egy KLÓN tehát HAMISÍTOTT Samsung S4.

Ez nem butított telefon hanem alapból buta. Egy klón telefon csak külsőségekben hasonlít az eredetire, teljesen más a hardver és a szoftver is. Minek vettél ilyent? A látvány miatt menőzni? Ha meg akartad magad szívatni akkor jó választás volt.

Kb: 40.000-ért ugyanilyennek mondott de valós hardverrel rendelkező használt és nem klón telefont vettem volna.

2014. máj. 17. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!