WD külső merevlemez hiba, mi a teendő?
Következő hiba lépett fel, barátnőm WD külső merevlemeze 2 particióra lett szedve, valami elvetemült ötlet által, viszont most a gép ugyan látja a két particiót, adatot nem tud mutatni rajta, illetve formázást javasol a gép.
A get data back-kel megpróbáltam , de se NTFS se FAT32 rendszernél nem találta semmit, csak logikai hibát. 2 hónapja még jó volt. Leejtve nem volt.
Szerintem a particónálás miatt szállt el a merevlemez.
Én arra gondoltam, hogy formáznám a merevlemezt, és utána adatvisszanyerés, bár ez így necces, mert ha most nem lát semmit a gép utána se fog.
Valaki ötlet? Vagy szakemberhez vigye el?
Nem formázva lett, hanem anno lett 2 particióra szedve, most ezért szívunk.
Már formáztam le véletlenül merevlemezt, 95% minden adatomat vissza tudtam hozni.
Azokat az adatokat valószínűleg megette a cica.
Ha nagyon nem megy bringa külső adattárolóként, akkor meg lehet próbálni szétszedni és közvetlenül bekötni az alaplapra.
Köszi, sajnos már annyira se ismerte fel a gép, amennyire délután. De kattogásra lettem figyelmes, így mechanikai hibára gyanakszom.
Mindegy holnap meglátjuk, azért kösz! Ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!